Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (Ν.Δ.): Ο Τσίπρας θέλει να δραπετεύσει – Κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει στις εκλογές

Γεωργιάδης (Ν.Δ.): Ο Τσίπρας θέλει να δραπετεύσει – Κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει στις εκλογές
Είναι καλό που απομυθοποιήθηκε η Αριστερά, τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ.
Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, κατηγορώντας τον ότι θέλει να δραπετεύσει και να χάσει τις εκλογές.
Ειδικότερα, αναφερόμενος στους λόγους προκήρυξης των εκλογών ανέφερε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να δραπετεύσει και κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει» και πρόσθεσε ότι «αν βγει πρώτος θα κάνει νέες εκλογές για να χάσει».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «είναι καλό που απομυθοποιήθηκε η Αριστερά», καθώς «κανείς αριστερός δεν μπορεί να βγει και να πει "έχω λύσεις για τα πάντα", διότι οι πολίτες θα θυμούνται το καταστροφικό εξάμηνο του Τσίπρα».
«Αυτό ήταν ένα κέρδος του εξαμήνου Τσίπρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να σχολιάσει την επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι είναι επίσημη και ομόφωνη θέση της Ν.Δ. να καταργηθεί το 23%.
«Ήταν πρόταση της κυβέρνησης Τσίπρα για να μειώσουν την τιμή του βοείου κρέατος από το 23% στο 13%», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «πρόκειται για ακραίο και αθέμιτο ανταγωνισμό με κάποια ιδιωτικά σχολεία να παραμένουν στο 0% ΦΠΑ και κάποια άλλα να μεταφέρονται στο 23%».
Ο βουλευτής διευκρίνισε δε ότι το μέτρο αφορά όλες τις ελληνικές οικογένειες, καθώς εφαρμόζεται από τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών έως τα Ωδεία.
«Πρόκειται για Αρμαγεδδώνα στην εκπαίδευση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, για να συμπληρώσει ότι οραματίζεται μια Ελλάδα – πρότυπο με κατάργηση πανεπιστημίων που ιδρύθηκαν για τοπικούς λόγους ή δεν έχουν πια εκπαιδευτικό αντικείμενο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης