Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαραλαμπίδου (ΛΑ.Ε.): Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα δεν είναι το πρωταρχικό μας όπλο

Χαραλαμπίδου (ΛΑ.Ε.): Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα δεν είναι το πρωταρχικό μας όπλο
«Η κα Κωνσταντοπούλου πρέπει να ανταποκριθεί στο κάλεσμά της Λαϊκής Ενότητας», υποστήριξε η αντιπρόεδρος της Βουλής
«Τελευταίο μέσο» για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα, κυρίως οικονομικά, που βιώνει η ίδια και οι πολίτες χαρακτήρισε την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, η κα Δέσποινα Χαραλαμπίδου, αντιπρόεδρος της Βουλής και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας.
Η επιστροφή στη δραχμή δεν είναι το πρωταρχικό μας όπλο αυτό, πρόσθεσε, στο πλαίσιο συνέντευξης, που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.
Ερωτηθείσα σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη Λαϊκή Ενότητα, υπογράμμισε πως «μπορούμε και μέσα και έξω από τη Βουλή, να συναντηθούμε με όλες εκείνες τις δυνάμεις που με συνέπεια και σταθερότητα, όλα τα προηγούμενα χρόνια, αντιπάλεψαν τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές», ενώ πρόσθεσε, «θεωρώ ότι η Λαϊκή Ενότητα, πρέπει να απευθύνει -κι έχει απευθύνει- ένα μαζικό, πλατύ, ενωτικό κάλεσμα σε όλες τις συλλογικότητες, τις κοινωνικές ομάδες και τους ανθρώπους προσωπικά ως μονάδες, που με συνέπεια όλα τα προηγούμενα χρόνια από το 2010 και μετά έχουν αντιπαλέψει τις μνημονιακές πολιτικές».
«Με αυτή την έννοια, θεωρώ ότι η κ. Κωνσταντοπούλου πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα», κατέληξε η κα Χαραλαμπίδου.
Παράλληλα, ερωτηθείσα σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας της Λαϊκής Ενότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως «αν ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάξει την κατεύθυνσή του και απεμπλακεί από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, βεβαίως υπάρχει περιθώριο συνεργασίας.
Θεωρώ ότι δεν θα το κάνει.
Η στροφή που έχει πάρει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, κόντρα στην κομματική και οργανωμένη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αμετάκλητη», κατέληξε η αντιπρόεδρος της Βουλής.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης