Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλαμπουράρης: Δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ - Όχι νέες εκλογές, ακόμη κι αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία

Φλαμπουράρης: Δεν υπάρχει εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ - Όχι νέες εκλογές, ακόμη κι αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία
Η αποχώρηση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστά εμφύλιο - Πιστεύω ότι θα συνέλθει η Λαϊκή Ενότητα - Αυτό που ο κόσμος θέλει, μπορεί να του το δώσει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Θεωρώ ότι ο λαός ακόμη εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ
(upd12)Την πεποίθηση πως η αποχώρηση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστά εμφύλιο εξέφρασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, σημειώνοντας πως είναι δικαίωμα του κάθε συντρόφου να ακολουθεί τον δρόμο του.
Πιστεύω ότι θα συνέλθει η Λαϊκή Ενότητα, διεμήνυσε ωστόσο ο κ. Φλαμπουράρης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και κληθείς να σχολιάσει τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που εξαπολύει προς τον ΣΥΡΙΖΑ το νεοσύστατο κόμμα του Π. Λαφαζάνη.
Θεωρώ ότι ο λαός εμπιστεύεται ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε στη συνέχεια, για να προσθέσει πως "αυτό που ο κόσμος θέλει μπορεί να του το δώσει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ".
Η συμφωνία έχει αρκετά επώδυνα μέτρα, έσπευσε ωστόσο να παραδεχθεί στη συνέχεια.
Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει εκ νέου τη διακυβέρνηση της χώρας, ο κ. Φλαμπουράρης προανήγγειλε πρωτοβουλίες για την ελάφρυνση των κοινωνικών στρωμάτων που πλήττονται περισσότερο.
Θα εφαρμόσουμε τη συμφωνία που υπογράψαμε, δεσμεύθηκε, για να συμπληρώσει πως ακόμη και ως αντιπολίτευση θα στηρίξουμε τη συμφωνία.
Ούτε καν περνάει από το μυαλό μας ή από το μυαλό του κόσμου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι πρώτο κόμμα και θα είναι αντιπολίτευση, δεν δίστασε να σχολιάσει.
Ο Τάσος Κορωνάκης δεν αποχώρησε από το κόμμα, δεν δίστασε να σχολιάσει ο κ. Φλαμπουράρης, μια μόλις μέρα μετά την παραίτηση του κ. Κορωνάκη από τη θέση του γραμματέα του κόμματος.
Δεν κλείσαμε εμείς τις τράπεζες, σημείωσε επίσης ο κ. Φλαμπουράρης, κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα, υπό το καθεστώς των capital controls.
Ζητούμε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που δεν μπορέσαμε ακόμη - αλλά θα το κάνουμε - να χτυπήσουμε την ανθρωπιστική κρίση, διεμήνυσε επίσης ο κ. Φλαμπουράρης.
Στη συνέχεια δεσμεύθηκε πως η χώρα δεν θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές, ακόμη και χωρίς αυτοδυναμία.
Δεν θα συνεργαστούμε με δυνάμεις που κινούνται στον φιλελεύθερο χώρο, τόνισε, για να σημειώσει μάλιστα πως οι εκλογές κρύβουν εκπλήξεις...
Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πήγε καλά παρά τις ιδεολογικές διαφορές, ανέφερε για να προσθέσει πως "θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε εκ νέου με τους ΑΝΕΛ".
Δεν υπήρξε ποτέ διάλογος με την Κωνσταντοπούλου για τον Στουρνάρα, τόνισε, για να προσθέσει πως "η Κωνσταντοπούλου κρίνεται, όπως όλοι, από τα όσα λέει και πράττει".
Κανείς δεν κάλεσε τον Βαρουφάκη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε, σε άλλο μέρος, της τηλεοπτικής του συνέντευξης.
Θα έπρεπε να πάμε σε εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου, υποστήριξε στη συνέχεια ο κ. Φλαμπουράρης, για να καταλήξει, μάλιστα, πως δεν πρέπει να ενοχοποιούμε τις εκλογές, αφού εκφράζουν τη λαϊκή ετυμηγορία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης