Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΑΝΕΛ: Επιλεκτική η μνήμη της ΝΔ - Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί

ΑΝΕΛ: Επιλεκτική η μνήμη της ΝΔ - Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί
Στη ΝΔ θέλουν να ξεχνούν τη μακρά σειρά των δυσβάσταχτων και οδυνηρών μέτρων που πήραν σε βάρος της μεσαίας τάξης, των φτωχότερων κοινωνικών ομάδων και των συνταξιούχων, τονίζουν μεταξύ άλλων οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
Σκληρή ανακοίνωση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ασκώντας δριμεία κριτική στην ανακοίνωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σχετικά με την έλευση 14 νέων μέτρων.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί, ενώ καταγγέλλεται η επιλεκτική μνήμη της ΝΔ.
Αναλυτικότερα, λόγω επιλεκτικής μνήμης, στη ΝΔ θέλουν να ξεχνούν και να απωθούν στο υποσυνείδητό τους, τη μακρά σειρά των δυσβάσταχτων και οδυνηρών μέτρων που πήραν σε βάρος της μεσαίας τάξης, των φτωχότερων κοινωνικών ομάδων και των συνταξιούχων κατ’ εντολήν των δανειστών και - το κυριότερο - χωρίς να διαπραγματευτούν στο παραμικρό, επισημαίνουν οι ΑΝΕΛ.
Παράλληλα, αναφέρουν πως στη ΝΔ θα ήθελαν να έχουν ξεχάσει ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου δεν αύξησε απλώς, αλλά εκτόξευσε τη φορολογία των ελευθέρων επαγγελμάτων, καθώς επίσης και τη φορολογία για τους εργαζόμενους που κερδίζουν περισσότερα από 21.000 ευρώ ετησίως, στραγγαλίζοντας κυριολεκτικά τη μεσαία τάξη και τους μισθοσυντήρητους.
Τέλος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταλήγουν υποστηρίζοντας ότι «επειδή στη ΝΔ έχουν επιλεκτική μνήμη, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολίτες έχουν ξεχάσει τις συνέπειες των μέτρων που ένιωσαν στο πετσί τους τα προηγούμενα χρόνια».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης