Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα χέρια Λαφαζάνη η διερευνητική εντολή – Συνάντηση στις 15:30 με Μεϊμαράκη

Στα χέρια Λαφαζάνη η διερευνητική εντολή – Συνάντηση στις 15:30 με Μεϊμαράκη
Σε αίθουσες της Βουλής οι συναντήσεις του Λαφαζάνη με τους κοινωνικούς φορείς
Συνεχίζει και σήμερα τις επαφές του με αρχηγούς κομμάτων και εκπροσώπους κοινωνικών φορέων ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Αν και ο ίδιος ο κ.Λαφαζάνης παραδέχθηκε πως δεν τρέφει αυταπάτες αναφορικά με τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνηση, ωστόσο κατέστησε σαφές πως θα εξαντλήσει τις τρεις ημέρες που έχει στη διάθεση του προκειμένου να συναντηθεί με κοινωνικούς φορείς.
Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας θα έχει συνάντηση στις 15:30 μετά το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΝΔ, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ενώ αύριο στις 18:00 το απόγευμα θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και στις 19:00 με την ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Το διήμερο αυτό ο κ.Λαφαζάνης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων και εργαζομένων.
Όλες αυτές οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες της Βουλής.
Σημειώνεται πως ο κ.Λαφαζάνης θα επιστρέψει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διερευνητική εντολή την Πέμπτη, όταν και αναμένεται ο κ.Παυλόπουλος είτε να συγκαλέσει είτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων σε μια ύστατη προσπάθεια να σχηματιστεί κυβέρνηση.
Αν και αυτή η προσπάθεια δεν φέρει αποτέλεσμα, τότε ορκίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση και η χώρα οδηγείται σε εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης