Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο η αίτηση για την ίδρυση του κόμματος «Λαϊκή Ενότητα» από τον Λαφαζάνη

Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο η αίτηση για την ίδρυση του κόμματος «Λαϊκή Ενότητα» από τον Λαφαζάνη
Στην ιδρυτική διακήρυξη αναφέρεται ότι στόχος του κόμματος είναι η ανατροπή των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών
Από τη μέρα που αποφάσισε και επίσημα να αποσχιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Λαϊκή Ενότητα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμη να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές.
Και ένα από τα βασικά βήματα έγινε με την κατάθεση από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη της αίτησης για την ίδρυση του νέου κόμματος στον Άρειο Πάγο.
Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στην ιδρυτική διακήρυξη, άμεσος στόχος του νέου κόμματος είναι η ανατροπή "των νεοφιλελεύθερων και μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζουν σε βάρος του λαού, οι υπερεθνικές ελίτ σε συνεργασία με τις εγχώριες δυνάμεις διαπλοκής και τις οικονομικής ολιγαρχίας και της άρχουσας τάξης".
Όσον αφορά το πρόγραμμα της Λαϊκής Ενότητας, είναι "το σταμάτημα της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής της χώρας, η αναστροφή της πορείας, η επανεκκίνηση της οικονομίας, η παραγωγική ανασυγκρότηση, στην πολιτιστική αναγέννηση και στην ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης