Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Βενιζέλου σε Παπανδρέου: Δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ – Υπονόμευσε την προσπάθειά μας τον Ιανουάριο

Επίθεση Βενιζέλου σε Παπανδρέου: Δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ – Υπονόμευσε την προσπάθειά μας τον Ιανουάριο
Δεν είναι από τους δύο πρωταγωνιστές των εκλογών το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ο τέως πρόεδρος του Κινήματος
Επίθεση στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας τον ότι υπονόμευση την προσπάθεια του Κινήματος στις εκλογές του Ιανουαρίου όταν δημιούργησε το ΚΙΔΗΣΟ.
Ειδικότερα, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα ο κ. Βενιζέλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένας από τους δύο πρωταγωνιστές των εκλογών, αν και πρέπει να είναι.
«Θα έλεγα ότι περισσότερο πρέπει να λειτουργήσει ως εγγυητής και καταλύτης για μια λύση, η οποία είναι μία και μοναδική: η χώρα μπορεί να πορευτεί πολύ περισσότερο τώρα που πήγαμε πίσω και που χάσαμε πόντους μόνο με μια κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας και συσπείρωσης, μια κυβέρνηση με τη συμμετοχή όλων των δημοκρατικών ευρωπαϊκών δυνάμεων», σημείωσε.
«Το σωστό είναι να μετέχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα και τα δύο μεγάλα κόμματα, εάν υποθέσουμε ότι παραμένουν τα δύο μεγάλα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.», ανέφερε και πρόσθεσε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα μπορεί να εκπλήξει, «μπορεί να υπάρξει ένας επιμερισμός, μια πολυδιάσπαση των πολιτικών δυνάμεων, θα δούμε. Δεν ξέρω».
Αναφερόμενος στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι «ο κ. Παπανδρέου δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, έκανε ένα κόμμα τον Ιανουάριο του 2015 προσωπικό, το οποίο υπονόμευσε την προσπάθειά μας».
Σημείωσε ακόμη ότι «το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί από τη φυσιογνωμία που θα παρουσιάσει, από την αξιοπιστία του και έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να προσέξουμε από την άποψη αυτή πώς διαμορφώνουμε τη φυσιογνωμία μας φυσικά, αλλά η νέα ηγεσία έχει την ευθύνη των χειρισμών και των επιλογών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης