Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημοσκόπηση για τις ελληνικές εκλογές στη Bild: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 28%, στο 8% το ΛΑΕ

Δημοσκόπηση για τις ελληνικές εκλογές στη Bild: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 28%, στο 8% το ΛΑΕ
Δεύτερη πολιτική δύναμη αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία με 25%, σύμφωνα με εσωτερική δημοσκόπηση που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα
Μακριά από την απόλυτη πλειοψηφία βρίσκεται ο παραιτηθείς έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία δημοσιεύει εσωτερική δημοσκόπηση για τις ελληνικές εκλογές.
Βάσει της δημοσκόπησης αυτής, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνεται στο 28%, που είναι πολύ χαμηλότερο έναντι του 36% που είχε λάβει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Δεύτερη δύναμη αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία, η οποία παίρνει 25%, ενώ το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Λαϊκή Ενότητα, λαμβάνει σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση 8%.
Παράλληλα, στο άρθρο γίνεται λόγος για μεγάλη έκπληξη από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, την Ένωση Κεντρώων, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το ποσοστό που φαίνεται να λαμβάνει,
Επιπλέον, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να παλεύουν για να πάρουν το 3%, το απαιτούμενο ποσοστό για να εισέλθουν στη Βουλή, ενώ επισημαίνεται ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται σε 8,5%.

bild_dimoskopisi.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης