Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα άρνηση των ΑΝ.ΕΛ στη Κωνσταντοπούλου - Δε θα συμμετέχουν στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων

Νέα άρνηση των ΑΝ.ΕΛ στη Κωνσταντοπούλου - Δε θα συμμετέχουν στη σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων
Παρά τα τερτίπια των διαδικαστικών καθυστερήσεων, στις οποίες καταφεύγουν οι εκφραστές του παλαιού πολιτικού κόσμου, θα κριθούμε όλοι
Την πρώτη άρνηση έλαβε ήδη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, από τους ΑΝ. ΕΛ, για τη νέα Διάσκεψη των προέδρων που έχει εκ νέου προγραμματίσει για σήμερα στις 8 το βράδυ.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος ενημέρωσε με επιστολή του την πρόεδρο της Βουλής αιτιολογώντας την απόφασή του λέγοντας ότι «μετά την παραίτηση του Πρωθυπουργού και την εκκίνηση της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών, θα ήταν ανέδραστη και ανεδαφική η πραγματοποίηση κάθε κοινοβουλευτικής διαδικασίας και κατά συνέπεια κάθε είδους προγραμματισμός οποιασδήποτε τέτοιας διαδικασίας».
«Το χρέος μας» συνεχίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, «απέναντι στους θεσμούς του Κοινοβουλίου και της Δημοκρατίας, αυτές τις ώρες επιτάσσει μόνο την αναμονή της ολοκλήρωσης της συνταγματικής διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και κυρίως, την αναμονή της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού στις εκλογές, που πρόκειται να ακολουθήσουν».
«Δεν εξυπηρετούν οι καθυστερήσεις των τακτικισμών, ούτε οι μετέωρες θεσμικές ακροβασίες» επισημαίνει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
«Δεν υπάρχουν νομοθετικές πρωτοβουλίες και ως εκ τούτου η Βουλή των Ελλήνων δεν μπορεί να λειτουργεί ως νομοθετικό σώμα» τονίζει χαρακτηριστικά και καταλήγει:
«Παρά τα τερτίπια των διαδικαστικών καθυστερήσεων, στις οποίες καταφεύγουν οι εκφραστές του παλαιού πολιτικού κόσμου, σύντομα θα κριθούμε όλοι και πάλι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης