Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζεται το μπαράζ απαντήσεων και κατηγοριών ανάμεσα σε Μαξίμου και ΝΔ

Συνεχίζεται το μπαράζ απαντήσεων και κατηγοριών ανάμεσα σε Μαξίμου και ΝΔ
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να ψεύδεται και σκοπίμως επιχειρεί να πυροδοτήσει την πολιτική ένταση 
(Upd2) Συνεχίζεται το μπαράζ απαντήσεων ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τη ΝΔ που πυροδότησε η άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Ευ. Μειμαράκη.
Κύκλοι της ΝΔ έστειλαν πριν από λίγο νέο μήνυμα στο Μαξίμου, απαντώντας στις κατηγορίες της κυβέρνησης "για "ψέματα της ΝΔ" λέγοντας  ότι «τα ψέματα του κ. Τσίπρα έχουν ημερομηνία λήξης».
Όλα τα υπόλοιπα είναι ανάξια σχολιασμού.
Δείχνουν μόνο πανικό και έλλειψη ψυχραιμίας με ύπουλα χτυπήματα κάτω από τη μέση», τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι.
«Συστήνουμε στο συντάκτη της τελευταίας ενημέρωσης από το Μαξίμου να μελετήσει τις δικές του προηγούμενες άτυπες ενημερώσεις.  Εάν το είχε πράξει, δεν θα τολμούσε να μιλήσει για ψεύδη της Νέας Δημοκρατίας.  Αυτός που παραβιάζει συστηματικά τις συνταγματικές υποχρεώσεις είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας», αναφέρουν κύκλοι της Συγγρού και προσθέτουν: 
«Η υπεράσπιση και παραβίαση των συνταγματικών υποχρεώσεων δεν έχουν καμία σχέση με εκλογικές σκοπιμότητες. Η αλαζονεία τυφλώνει.  Καθεστωτική αντίληψη έχουν όσοι προεξοφλούν αυθαίρετα τη λαϊκή βούληση και περιφρονούν τον κυρίαρχο λαό».

Νωρίτερα το Bankingnews είχε γράψει:
Μετά την επικριτική απάντηση της Ν.Δ, σήμερα το απόγευμα στον Αλέξη Τσίπρα για την άρνησή του να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μειμαράκη, το Μαξίμου έστειλε πριν από λίγα λεπτά την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να ψεύδεται και σκοπίμως επιχειρεί να πυροδοτήσει την πολιτική ένταση ενώ επικαλείται την "εκτόνωσή" της», υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν:
«Μπροστά στο φόβο των εκλογών, φτάνει πρακτικά να αποκαλεί "καθεστωτική αντίληψη" την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία».
«"Πρακτική του χθες" είναι η αναζήτηση τεχνασμάτων για τη "μονιμοποίηση" ενός προσωρινού Προέδρου» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
(Πρώτη ενημέρωση Κυριακή 23 Αυγούστου 18:13)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης