Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναμένεται εκλογική συμπόρευση Λαφαζάνη με Αλαβάνο - Θερμή η συνάντηση στη Βουλή

Αναμένεται εκλογική συμπόρευση Λαφαζάνη με Αλαβάνο - Θερμή η συνάντηση στη Βουλή
Πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να αναζωογονήσουμε την φλόγα της επαναστατικής δημιουργίας που υπήρχε πριν χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ
(Upd2) Κοινούς δρόμους αναμένεται να ανοίξουν ο Π. Λαφαζάνης και ο Αλ. Αλαβάνος μετά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα στη Βουλή.
Οι δύο άνδρες της Αριστεράς, μέσα από τις νέες πολιτικές τους κινήσεις τη Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη και το Σχέδιο Β' του Αλ. Αλαβάνου ανακοίνωσαν την παράλληλη πολιτική τους πορεία.
Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στόχος είναι να ανοίξουν μαζί δρόμους συνεργασίας στο πλαίσιο της Λαϊκής Ενότητας, του μετώπου που θέλουν να διαμορφωθεί ενάντια στα μνημόνια.
Από την πλευρά του ο Αλέκος Αλαβάνος υπογράμμισε την ανάγκη απελευθέρωσης της χώρας από τους περιορισμούς του ευρώ και τους δανειστές.
«Πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να αναζωογονήσουμε την φλόγα της επαναστατικής δημιουργίας που υπήρχε πριν χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε να αποδεσμεύσουμε και να απελευθερώσουμε τη χώρα από τους περιορισμούς που επιβάλει το ευρώ και οι δανειστές, ότι μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μια κυψέλη απασχόλησης» υπογράμμισε ο Αλ. Αλαβάνος.
Σε αυτό το στόχο, όπως είπε, θα παίξει ρόλο η Λαϊκή Ενότητα με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ενώ διασαφήνισε ότι θα μεταφέρει στα μέλη του Σχεδίου του Β' τη συμφωνία των δύο ανδρών, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι αυτή θα εγκριθεί συντριπτικά.
Η συνάντηση των δύο ανδρών ήταν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.
(Πρώτη Ενημέρωση Κυριακή 23 Αυγούστου 17:05)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης