Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Πόρτα» Κουτσούμπα (ΚΚΕ) στην Αριστερή Πλατφόρμα – Έγιναν όψιμοι αντιμνημονιακοί

«Πόρτα» Κουτσούμπα (ΚΚΕ) στην Αριστερή Πλατφόρμα – Έγιναν όψιμοι αντιμνημονιακοί
Είναι αυτοί που στήριζαν τον Τσίπρα μέχρι την υπογραφή του μνημονίου ανέφερε ο γ.γ. του ΚΚΕ
Τέλος στα σενάρια περί συνεργασίας μεταξύ της Αριστερής Πλατφόρμας και του ΚΚΕ βάζει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος κατηγόρησε τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας ότι δεν έχουν καθαρή άποψη αλλά συσκοτίζουν σκόπιμα το λαό.
Ύστερα από την τοποθέτηση του Στ. Λεουτσάκου από την Αριστερή Πλατφόρμα ότι θα επιθυμούσε μια συνεργασία με το ΚΚΕ, ο κ.Κουτσούμπας απέκλεισε κατηγορηματικά αυτό το σενάριο, κατηγορώντας του ότι «τώρα έγιναν όψιμοι αντιμνημονιακοί αυτοί που στήριζαν τον Τσίπρα μέχρι την υπογραφή του Μνημονίου».
«Ακολουθούν την στρατηγική του παλιού Συνασπισμού του 2012 που θέλει μια αριστερή διαχείριση μέσα στο ευρώ και την ΕΕ.
Είναι αυτοί που όχι μόνο δεν έσκισαν το Μνημόνια, δεν το κατήργησαν με ένα νόμο αλλά υπέγραψαν και έφεραν τρίτο Μνημόνιο» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κουτσούμπας
«Λένε προτάσεις ανεδαφικές και οδηγούν μόνο σε χειραγώγηση του λαϊκού κινήματος.
Θέλουν να κρατήσουν αυτούς που τώρα δυσαρεστήθηκαν από την ηγεσία Τσίπρα σε αδιέξοδη λογική.
Οι κύριοι αυτοί παίζουν το παιχνίδι τους προσπαθώντας να συγκρατήσουν δυνάμεις στο πλαίσιο μιας γενικόλογης αριστερής δήθεν διαχείρισης.
Αυτά για το λαό είναι ψεύτικες ελπίδες» είπε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του ΚΚΕ.
Όπως είπε ο κ.Κουτσούμπας, οι εκλογές δεν είναι λύση για τα προβλήματα του λαού, απλά θα ξεκαθαρίσουν το εσωτερικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικότερα τώρα που ο πρωθυπουργός μπορεί να συνεργαστεί με την ΕΕ
«Ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει εκλογές ακριβώς για να μην προλάβουν να ετοιμαστούν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι αλλά και τα άλλα κόμματα του συστήματος» τόνισε ο κ.Κουτσούμπας, επισημαίνοντας πως το ΚΚΕ είναι πάντα έτοιμο για εκλογές.
Όπως είπε, υπάρχει άλλη λύση που εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα με την κατάργηση των μνημονίων και την πλήρη διαγραφή του χρέους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης