Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαπαβίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Τσίπρας αποδέχθηκε το μνημόνιο – Επέλεξε την εύκολη λύση

Λαπαβίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Τσίπρας αποδέχθηκε το μνημόνιο – Επέλεξε την εύκολη λύση
Το εθνικό νόμισμα είναι ένα εργαλείο για να εφαρμοστεί ένα άλλο πρόγραμμα στη χώρα και όχι η λύση τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη πως ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε το μνημόνιο και επέλεξε την εύκολη λύση εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Λαπαβίτσας, σημειώνοντας πως η γραμμή της κυβέρνησης από αντιμνημονιακή έγινε μνημονιακή.
«Αντιμνημονιακός μέσα στο ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Λαπαβίτσας, υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να έχει αντιμνημονιακούς και μνημονιακούς και ότι το μνημόνιο είναι κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού.
Ερωτηθείς σχετικά με το αν πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές, ο βουλευτής επανέλαβε πως πρέπει να εκφραστεί το αντιμνημονιακό αίσθημα του λαού, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κόμμα Λαφαζάνη, αλλά ότι χρειάζεται ένα «μέτωπο».
Ο κ.Λαπαβίτσας παραδέχθηκε ότι κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα κρατήσει η δύσκολη περίοδος για την χώρα, ενώ αναφερόμενος στα περί επιστροφής στη δραχμή υποστήριξε ότι το εθνικό νόμισμα είναι ένα εργαλείο για να εφαρμοστεί ένα άλλο πρόγραμμα στη χωρά και όχι η λύση.
«Ο λαός πρέπει να γνωρίζει ποιος είναι αυτός ο άλλος δρόμος» είπε ο κ.Λαπαβίτσας, ο οποίος εμφανίστηκε σίγουρος ότι αυτή είναι και η επιθυμία των Ελλήνων, αφού στο δημοψήφισμα είπαν «όχι» στη μνημονιακή πολιτική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης