Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Παλαιοκομματικός ο τρόπος διακυβέρνησης του πρωθυπουργού - Η κυβέρνηση παίζει με τα νεύρα όλων

Θεοδωράκης: Παλαιοκομματικός ο τρόπος διακυβέρνησης του πρωθυπουργού - Η κυβέρνηση παίζει με τα νεύρα όλων
Η κυβέρνηση εξουθενώνει τους Έλληνες, την αγορά, την κοινωνία και μετά ό,τι απόφαση και να πάρει ηχεί ως ανακούφιση, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης
Την θέση ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και η κυβέρνησή του ακολουθούν έναν παρωχημένο, παλαιοκομματικό τρόπο διακυβέρνησης διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης, από την Παλαιόχωρα των Χανίων, όπου βρίσκεται.
Αναλυτικότερα, τόνισε πως ο τρόπος διακυβέρνησης του έλληνα πρωθυπουργού βασίζεται στο σύνθημα «Μην αποφασίζεις τίποτα πριν φτάσουν τα πράγματα στο απόλυτο αδιέξοδο».
Η κυβέρνηση εξουθενώνει τους Έλληνες, την αγορά, την κοινωνία και μετά ό,τι απόφαση και να πάρει ηχεί ως ανακούφιση, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.
Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση ακολούθησε την ίδια τακτική τόσο με τη διαπραγμάτευση, αφήνοντας τον χρόνο να φύγει και κάνοντας τον κόσμο να λέει «ας πάρει μια απόφαση έστω και κακή», όσο και με το μεταναστευτικό, καθώς άφησε τα νησιά στο έλεος της ακυβερνησίας και τώρα η ναύλωση ενός πλοίου που απλώς παίρνει μετανάστες και πρόσφυγες και τους «ακουμπάει» σε ένα άλλο μέρος της Ελλάδας φαντάζει για «λύση».
Τέλος, τόνισε πως το ίδιο κάνει η κυβέρνηση και με τα σενάρια για ψήφο εμπιστοσύνης ή πρόωρες εκλογές.
«Παίζει με τα νεύρα όλων», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, αλλά «κυρίως παίζει με τα νεύρα αυτών που παράγουν και δημιουργούν και αυτών που θέλουν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, που έχουν κηρύξει στάση εργασιών».
Όλοι σήμερα λένε «ας γίνει κάτι επιτέλους, ας τελειώνει η αβεβαιότητα», έτσι όταν κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός αποφασίσει, τότε όλοι αυτοί θα πουν «δεν είναι η σωστή απόφαση αλλά ας τελειώνουμε», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης