Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλαβάνος (Σχέδιο Β’): Ο Τσίπρας διέψευσε κάθε προσδοκία και όνειρο που είχα για την Αριστερά

Αλαβάνος (Σχέδιο Β’): Ο Τσίπρας διέψευσε κάθε προσδοκία και όνειρο που είχα για την Αριστερά
Ανοιχτή η πόρτα μας για την Αριστερή Πλατφόρμα τόνισε ο κ.Αλαβάνος
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’ και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος υποστήριξε πως «η δική μας πόρτα είναι ανοιχτή προς την Αριστερή Πλατφόρμα».
«Ο κ. Τσίπρας διέψευσε κάθε προσδοκία που προσωπικά είχα και κάθε όνειρο για την αριστερά.
Δεν φανταζόμουν στην αρχή της κρίσης όταν έβλεπα τον Παπανδρέου να υποκύπτει σε όλες τις πιέσεις ότι ένα κόμμα που προέρχεται από την αριστερά θα έφτανε σε αυτό το σημείο.
Είναι ένας εφιάλτης το πώς εξελίχθηκε η υπόθεση Τσίπρα» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ. Αλαβάνος, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα του Τσίπρα γονάτισε ταπεινωτικά μπροστά στη Μέρκελ και στο Σόιμπλε».
Αναφερόμενος στην Αριστερή Πλατφόρμα ο κ.Αλαβάνος υποστήριξε ότι η επίθεση που της γίνεται στην είναι από τα μεγάλα συγκροτήματα και συντονίζεται από το Μαξίμου.
Όπως είπε ο κ.Αλαβάνος, ακόμα δεν υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ στους.
«Υπάρχει μια εκτίμηση από την πλευρά μας για την εντιμότητα την ακεραιότητα, τη συνέπεια απέναντι στην εντολή του ελληνικού λαού που έδειξε η αριστερή πλατφόρμα και άλλοι βουλευτές, σε σχέση με την πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ούτε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια τη δικιά τους και του κόμματος στήριξαν και ενώ είχαν βγει με άλλο πρόγραμμα εφαρμόζουν ένα πρόγραμμα χειρότερο από του Παπανδρέου ή του Σαμαρά» υποστήριξε ο κ.Αλαβάνος.
«Η δική μας αντίληψη είναι ότι καλό είναι να συναντηθούν δυνάμεις οργανωμένες σε μια συνεργασία, σε μια κοινή μετωπική λαϊκή προσπάθεια.
Ίσως το να μιλάει κανείς για κόμμα είναι πρόωρο αλλά θα ακούσουμε και άλλες απόψεις , θα συζητήσουμε και θα δούμε τι είναι το πιο θετικό» υποστήριξε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β’.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης