Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Ξένο σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λαφαζάνης – Ταυτίζεται με τον Schaeuble

Μαξίμου: Ξένο σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λαφαζάνης – Ταυτίζεται με τον Schaeuble
Έντονη η αντίδραση της κυβέρνησης στις πρωτοβουλίες Λαφαζάνη
Ξένο σώμα αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, καθώς πηγές της Μαξίμου επισημαίνουν ότι ο βουλευτής επέλεξε έναν ξεχωριστό δρόμο από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Η απόφαση του Π. Λαφαζάνη να ανακοινώσει σήμερα, σε συμπόρευση με παράγοντες της πολυδιασπασμένης εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, το πρόπλασμα νέου πολιτικού φορέα, οριστικοποιεί την από καιρό ειλημμένη απόφασή του» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.
Παράλληλα, προσθέτουν ότι κ. Λαφαζάνης δικαιολογεί την φανερή, πλέον, δραστηριότητά του για ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, επικαλούμενος την προσήλωση του στις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και στο αποτέλεσμα του πρόσφατου δημοψηφίσματος.
«Θα χρειαστεί να υπενθυμίσουμε ότι η συντεταγμένη επιστροφή στην Δραχμή, την οποία θέτει ως κεντρικό πολιτικό του στόχο - δηλαδή Δραχμή με Μνημόνιο - μπορεί να αποτελεί θέση του Wolfgang Schaeuble, αλλά δεν υπήρξε ποτέ προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ» υπερθεματίζουν.
Καταλήγοντας, οι ίδιες πηγές, τονίζουν ότι οι πάντες γνωρίζουν ότι το 62% του «όχι», δεν ήταν σε καμία περίπτωση εντολή ούτε για έξοδο από το Ευρώ, ούτε για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης