Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επικοινωνία Τσίπρα με Θεοδωράκη - Η συμφωνία επισπεύστηκε για να ξεπεραστεί ο σκόπελος του Βερολίνου

Επικοινωνία Τσίπρα με Θεοδωράκη - Η συμφωνία επισπεύστηκε για να ξεπεραστεί ο σκόπελος του Βερολίνου
Στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο αντρών βρέθηκε η συμφωνία με τους δανειστές
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, είχε σήμερα, Τρίτη 11 Αυγούστου, το απόγευμα, ο Αλέξης Τσίπρας.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη για τις εξελίξεις γύρω από το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας.
Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε ότι η συμφωνία με τους Θεσμούς επισπεύστηκε, με στόχο να ξεπεραστεί ο σκόπελος του Βερολίνου, καθώς η γερμανική ηγεσία πιέζει για νέο δάνειο - γέφυρα.
Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι στόχος της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας ήταν να προσπεράσει τις αντιρρήσεις της Γερμανίας, που επιμένει σε δεύτερο δάνειο - γέφυρα, έναντι της συνολικής σημασίας.
Η ελληνική κυβέρνηση εκτιμά πως η επιθυμία της Γερμανίας θα ήταν ενάντια στα συμφέροντα της χώρας και για αυτό επισπεύστηκε η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο.
Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μέσα στον Σεπτέμβριο, ο πρωθυπουργός σχολίασε στον επικεφαλής του Ποταμιού πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και χαρακτήρισε κρίσιμη τη ψηφοφορία στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη 13 Αυγούστου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης