Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Απειλεί με καταψήφιση της συμφωνίας αν δεν υπάρξει δέσμευση Τσίπρα για την εφαρμογή της

Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Απειλεί με καταψήφιση της συμφωνίας αν δεν υπάρξει δέσμευση Τσίπρα για την εφαρμογή της
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προκρίνει ως καλύτερη επιλογή για τη χώρα μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας με σταθερότητα για τουλάχιστον δύο χρόνια
Με καταψήφιση της συμφωνίας προειδοποιεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εάν δεν υπάρξει δέσμευση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την υλοποίησή της.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συναίνεση, καθώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και «ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με τα εσωκομματικά του και τα συνέδριά του».
Η συμφωνία είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που θα ήθελε η Χαριλάου Τρικούπη και έκανε γνωστό ότι θα θέσει το θέμα στα όργανα του ΠΑΣΟΚ και θα ζητήσει από το κόμμα να μην ψηφίσει τη συμφωνία, αν ο πρωθυπουργός δεν δεσμευτεί ότι θα την υλοποιήσει και δεν θα έχει ως προτεραιότητα τα εσωκομματικά του.
«Δεν έχει αξία να ψηφίζουμε πράγματα που σε έναν με δύο μήνες δεν πρόκειται να προχωρήσουν» ανέφερε και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να βγει να το πει, αν δεν έχει την πλειοψηφία στο κόμμα του».
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος προκρίνει ως καλύτερη επιλογή για τη χώρα μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας με σταθερότητα για τουλάχιστον δύο χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης