Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (Υπ. Επικρατείας): Η εκλογολογία δεν βοηθά αυτή την περίοδο - Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ σχέδιο επιστροφής στη δραχμή

Παππάς (Υπ. Επικρατείας): Η εκλογολογία δεν βοηθά αυτή την περίοδο - Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ σχέδιο επιστροφής στη δραχμή
Ο πρωθυπουργός έδωσε σαφή απάντηση σε όσους χτυπούν το σύντροφο Βαρουφάκης για να χτυπήσουν την κυβέρνηση
Το μήνυμα ότι «η εκλογολογία δεν βοηθά αυτή την περίοδο» και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ σχέδιο επιστροφής στη δραχμή, καθώς δεν υπήρξε τέτοια προγραμματική του δέσμευση» τονίζει σε συνέντευξη του στη Real της Κυριακής, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
Ο υπουργός ωστόσο δεν αποκλείει το σενάριο των πρόωρων εκλογών καθώς όπως τονίζει « σε κυβέρνηση ειδικού σκοπού με ή χωρίς τον Α. Τσίπρα πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συμμετέχει».
Την ίδια ώρα προειδοποιεί την Αριστερή Πλατφόρμα πως «οι ξεχωριστές συγκεντρώσεις και η επιδίωξη συγκρότησης μετώπου ενάντια στην κυβέρνηση στέλνουν σήμα χωριστής πορείας».
Αναφερόμενος στο σχέδιο επιστροφής στη δραχμή ξεκαθάρισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ τέτοιο σχέδιο λέγοντας ότι «εθνικό νόμισμα σε αυτές τις συνθήκες και χωρίς αποθεματικά ξένου συναλλάγματος θα σήμαινε τη σχεδόν άμεση προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και μάλιστα σκέτο».
Ο υπουργός Επικρατείας «κάλυψε» απόλυτα τον Γ. Βαρουφάκη και τις εξτρεμιστικές του δηλώσεις λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός έδωσε σαφή απάντηση σε όσους χτυπούν το σύντροφο Βαρουφάκης για να χτυπήσουν την κυβέρνηση» ενώ ευέλικτος ήταν και στις σκληρές δηλώσεις που αποτυπώνει ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούσης.
«Όλοι οι υπουργοί εργαζόμαστε ακατάπαυστα , κάποιες δημόσιες διαφωνίες είναι λογικές αλλά και χρήσιμες, εφόσον κινούνται προς την κατεύθυνση της καλύτερης λειτουργίας της κυβέρνησης προς όφελος της κοινωνίας».
Κατέληξε ωστόσο λέγοντας «οι συνεχείς δηλώσει βέβαια δεν βοηθούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης