Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηχηρή επανεμφάνιση Αλαβάνου - Ετοιμάζει το κόμμα της δραχμής με το Λαφαζάνη

Ηχηρή επανεμφάνιση Αλαβάνου - Ετοιμάζει το κόμμα της δραχμής με το Λαφαζάνη
Είμαστε υπέρ της δημιουργίας ενός πλατιού λαϊκού μετώπου στο οποίο πρέπει να συναντηθούν και άλλες δυνάμεις της αριστεράς
Με εντατικούς ρυθμός η Αριστερή Πλατφόρμα προετοιμάζεται για το κόμμα της δραχμής με τον Αλέκο Αλαβάνο να κάνει μετά από καιρό ηχηρή την παρουσία του.
Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, οι «δραχμιστές» του ΣΥΡΙΖΑ μετά την φανερή αμφισβήτησε που εξέφρασαν στο πρόσωπο του Α. Τσίπρα ενεργοποιούν διαύλους επικοινωνίας με άλλα αριστερότερα τμήματα του κόμματος όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στόχος όλων είναι πλέον η δημιουργία ενός μετώπου στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα μιλά ανοικτά για την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος και τη δημιουργία ενός καθεστώτος σοσιαλιστικού τύπου- κατά κάποιους, μιας Κούβας στη Μεσόγειο.
Τις τελευταίες ημέρα πολλά στελέχη της Αριστερής πλατφόρμας μεταξύ των οποίων και Δ. Στρατούλης, μιλούν σε εκδηλώσεις για την αποδόμηση της κυβέρνησης και του Α. Τσίπρα λέγοντας ότι «υπάρχει ζωή για τη χώρα και εκτός ευρωζώνης όπως υπήρχε και πριν από αυτή».
Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος Αλέκος Αλαβάνος εμφανίζεται έτοιμος να αναλάβει δράση στο πλευρό του Π. Λαφαζάνη τον οποίο δηλώνει ότι «εκτιμά για την εντιμότητα και την πίστη του στις θέσεις που υποστηρίζαμε πάντα» αφήνοντας αιχμές για την «λοξοδρόμηση» Τσίπρα από αυτή τη γραμμή.
«Είμαστε υπέρ της δημιουργίας ενός πλατιού λαϊκού μετώπου στο οποίο πρέπει να συναντηθούν και άλλες δυνάμεις της αριστεράς, αυτή ήταν πάντα η θέση μας και παραμένει» δηλώνει ο Αλ. Αλαβάνος στο Βήμα της Κυριακής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης