Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλαούρας: Αν δεν βρεθεί κοινή συνισταμένη στο Συνέδριο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε διάσπαση

Μπαλαούρας: Αν δεν βρεθεί κοινή συνισταμένη στο Συνέδριο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε διάσπαση
Πρώτα πρέπει να γίνει το συνέδριο του κόμματος και μετά οι εκλογές, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σε διάσπαση θα οδηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν βρεθεί μια κοινή συνισταμένη στο συνέδριο, τόνισε ο βουλευτής του κόμματος, Μάκης Μπαλαούρας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.
«Αν το έκτακτο συνέδριο δεν καταφέρει να αποτυπώσει μια κοινή συνισταμένη των διαφορών μας, τότε δυστυχώς θα οδηγηθούμε σε διάσπαση», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι πρώτα πρέπει να γίνει το συνέδριο του κόμματος και εν συνεχεία να γίνουν εκλογές.
Όσον αφορά τις εκλογές σημείωσε ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να προκηρυχθούν λόγω του εσωτερικού προβλήματος στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έκανε άνοιγμα σε ανθρώπους που κινούνται στην κεντροαριστερά, λέγοντας ότι στελέχη της ΔΗΜΑΡ και άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο δημόσιο τομέα, μπορούν να βοηθήσουν την κυβέρνηση.
Τέλος σημείωσε πως υπάρχει θέμα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση και τις απόψεις που εκφράζει για το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική πολιτική, υπογραμμίζοντας ότι «προκαλεί τα στελέχη του κόμματος και την ευαισθησία τους με τις απόψεις τους ειδικά στα περί αστυνομίας και σχέσης της με τους πολίτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης