Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βολές Αλαβάνου σε Τσίπρα: Αρνητικός ο ρόλος του για τη χώρα - Δεν είναι τιμητικός για έναν άνθρωπο της Αριστεράς

Βολές Αλαβάνου σε Τσίπρα: Αρνητικός ο ρόλος του για τη χώρα - Δεν είναι τιμητικός για έναν άνθρωπο της Αριστεράς
Δεν είναι τιμητικός ο ρόλος του για έναν άνθρωπο που προέρχεται από την Αριστερά, τόνισε ο επικεφαλής του κόμματος «Σχέδιο Β»
Βολές εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο άλλοτε μέντοράς του Αλέκος Αλαβάνος, επικεφαλής του κόμματος «Σχέδιο Β», κατηγορώντας τον ότι ο πολιτικός ρόλος του είναι αρνητικός για τη χώρα.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», «πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας έδειξε ότι έχει μια πολιτική ικανότητα επιβίωσης άλλου διαμετρήματος, ικανότητα που δεν διστάζει στο να κάνει πλήρη ανάστροφη 180 μοιρών και στις θέσεις του και επομένως νομίζω αργά ή γρήγορα θα έβρισκε τον δρόμο του να παίξει έναν ρόλο κεντρικό πολιτικό, ο οποίος κατά τη γνώμη μου είναι ιδιαίτερα αρνητικός για τη χώρα μας».
Πρόσθεσε δε, ότι είναι «ιδιαίτερα αρνητικός και δεν είναι τιμητικός για έναν άνθρωπο ο οποίος έρχεται από την Αριστερά».
Σημείωσε ακόμη ότι ο ίδιος προσπαθεί να πάρει «αυτή τη λαϊκή αντίληψη που υπήρχε για την Αριστερά, ότι η Αριστερά προσφέρει, ότι η Αριστερά είναι ανιδιοτελής και ότι η Αριστερά δεν λέει ψέματα» και πρόσθεσε:
«Ένα πολύ απλό χαρακτηριστικό της πολιτικής συμπεριφοράς είναι το να μιλήσεις ντόμπρα και ειλικρινώς στον ελληνικό λαό. Είδαμε ότι αυτό ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει ούτε στον κ. Τσίπρα, ούτε σε όλη την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης