Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Διαγραφές και παράδοση της έδρας δεν συνάδουν με το ήθος της Αριστεράς

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Διαγραφές και παράδοση της έδρας δεν συνάδουν με το ήθος της Αριστεράς
Συστήνω σύνεση και ενότητα για να μην κάνουμε άλλο κακό στο λαό μας τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την άποψη πως ο λαός δεν θέλει ούτε ρήξη ούτε διάσπαση αλλά θέλει ένωση και φυγή προς τα εμπρός εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μητρόπουλος, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Συστήνω σύνεση και ενότητα για να μην κάνουμε άλλο κακό στο λαό μας» είπε ο κ. Μητρόπουλος.
«Εμείς του τρίτου πόλου διεύρυνσης που δεν εκπροσωπούμαστε στη σημερινή συρρικνωμένη δομή (σ.σ. στην Κεντρική Επιτροπή) καλούμε την ηγεσία να λύσει τις διαφορές με ενότητα και συνεννόηση.
Μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων η κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει το πιο αντικοινωνικό πρόγραμμα» τόνισε ο κ.Μητρόπουλος, ο οποίος απηύθυνε έκκληση για ενότητα λέγοντας ότι οι διαγραφές και η παράδοση έδρας δεν συνάδουν με το ήθος της Αριστεράς.
«Ο τρίτος πόλος της διεύρυνσης που δεν μετείχαμε στη διαπραγμάτευση καλούμε την ηγεσία σε ενότητα.
Διαγραφές και παράδοση της έδρας δεν συνάδουν με το ήθος της Αριστεράς και δεν έχουν συμβεί ούτε στις πιο εκφυλισμένες εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας και του ευρωκομμουνισμού.
Μέχρι την τελευταία στιγμή κυρίως εμείς του τρίτου πόλου, που δεν εκπροσωπούμαστε στη σημερινή συρρικνωμένη δομή θα συμβάλουμε για να υπερβούμε τη ρήξη.
Ο λαός θέλει συνεννόηση και φυγή προς τα εμπρός.
Μόνο με ψυχραιμία, ενότητα και συνεννόηση θα υπερβούμε την κρίση» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μητρόπουλος, τονίζοντας ότι η Αριστερά έχει μάθει να λύνει τις διαφορές με «υπερβάσεις ηθικής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης