Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Αν δεν χτυπηθεί ο λαϊκισμός δεν υπάρχει διέξοδος - Να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις

tags :
Ποτάμι: Αν δεν χτυπηθεί ο λαϊκισμός δεν υπάρχει διέξοδος - Να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις
"Το Ποτάμι μπορεί να εγγυηθεί πως θα βοηθήσει το πολιτικό σύστημα να προχωρήσουν με ασφάλεια στο μονοπάτι των αναγκαίων αλλαγών"
Αν δεν χτυπηθεί ο λαϊκισμός δεν υπάρχει διέξοδος, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι, στον απόηχο της έκθεσης του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής σχετικά με την οικονομία.
«Σε κραυγαλέα αντίθεση με τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς για την πορεία της διαπραγμάτευσης και την κατάσταση της οικονομίας, το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής αποτυπώνει τα προβλήματα και τους κινδύνους για τη χώρα» αναφέρει το Ποτάμι.
Όπως προσθέτει, σωστά επισημαίνεται ότι δεν μπορεί να βγει η Ελλάδα από την κρίση αν δεν πεισθεί η κοινωνία, αν η πολιτική ηγεσία δεν εκπέμπει σαφές μήνυμα και όσο δεν υπάρχει ιδιοκτησία των μεταρρυθμίσεων που νομοθετούνται.
«Ο λαϊκισμός είναι πάντα παρών και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τα παλιά κόμματα, έχει δείξει ότι διαπρέπει σε αυτό το σπορ, όταν στελέχη της μιλούν παραπλανητικά για «πραξικόπημα» και Συνθήκη των Βερσαλλιών» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
Το Ποτάμι μπορεί να εγγυηθεί πως θα βοηθήσει το πολιτικό σύστημα και τη χώρα να προχωρήσουν με ασφάλεια στο μονοπάτι των αναγκαίων αλλαγών, καταλήγει χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης