Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (αναπλ. υπ. Άμυνας): Εκλογές αμέσως μετά τη συμφωνία με τους δανειστές – Χρειαζόμαστε ισχυρή κυβέρνηση

Βίτσας (αναπλ. υπ. Άμυνας): Εκλογές αμέσως μετά τη συμφωνία με τους δανειστές – Χρειαζόμαστε ισχυρή κυβέρνηση
Η διαφορετικότητα δεν μπορεί να υπερβαίνει την ενότητα τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δ. Βίτσας
Την άποψη ότι μετά την επικύρωση της συμφωνίας με τους δανειστές η χώρα θα πρέπει άμεσα να οδηγηθεί στις κάλπες εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δ. Βίτσας.
«Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση.
Αυτό δεν μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο παρά εκλογές» υπογράμμισε μιλώντας στο ΣΚΑϊ ο κ.Βίτσας, απορρίπτοντας το σενάριο συγκρότησης ενός κυβερνητικού σχήματος ειδικού σκοπού.
Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα μετά την κάλπη, ο κ. Βίτσας είπε πως βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με συγκεκριμένη στοχοθεσία σε πολλούς τομείς και συντονισμένες δράσεις ώστε να επιτευχθεί σταδιακά μια συνολική αναμόρφωση του παραγωγικού μοντέλου.
«Αυτό σημαίνει αναδιάταξη και του ιδιωτικού τομέα, που είναι πλήρως συνδεδεμένος με το Δημόσιο» υπογράμμισε ο κ.Βίτσας, ο οποίος δεν παρέλειψε να βάλλει και κατά των διαφωνούντων του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η διαφορετικότητα δεν μπορεί να υπερβαίνει την ενότητα.
Καλύτερα να χρεοκοπήσει μια πολιτική ρητορική παρά μια κοινωνία» είπε ο κ.Βίτσας.
Ερωτηθείς για το σχέδιο Β που φέρεται να ετοίμαζε ο κ.Βαρουφάκης, ο κ.Βίτσας είπε πως ο στόχος της κυβέρνησης ήταν εξαρχής να υπάρξει μια ωφέλιμη συμφωνία, προσθέτοντας πως «δεν δίνει μεγάλη σημασία» σε οτιδήποτε βρίσκεται στο περιθώριο αυτής της προσπάθειας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης