Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύπρος: Θετική γνώμη έχει το 56,5% των Ελληνοκυπρίων για τον Αναστασιάδη - Η οικονομική κρίση το μεγάλο πρόβλημα

Κύπρος: Θετική γνώμη έχει το 56,5% των Ελληνοκυπρίων για τον Αναστασιάδη - Η οικονομική κρίση το μεγάλο πρόβλημα
Η οικονομική κρίση το σημαντικότερο πρόβλημα των πολιτών
Θετική γνώμη για τον Πρόεδρο της χώρας, Νίκο Αναστασιάδη, έχει το 56,5% των Ελληνοκυπρίων, ενώ το σημαντικότερο πρόβλημα των πολιτών σε ποσοστό 66,7% παραμένει η οικονομική κρίση.
Αυτό  δείχνουν τα ευρήματα δημοσκόπησης της GPO για λογαριασμό του ΑΚΕΛ, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν σήμερα στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο κ. Αναστασιάδης παραμένει ο πιο δημοφιλής πολιτικός, με 56,5% θετικές γνώμες έναντι 42,8% αρνητικών, ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος με 45,1% θετικές γνώμες και 52,7% αρνητικές.
Ο επικεφαλής του ΑΚΕΛ συγκεντρώνει ποσοστό 43,6% με θετικές γνώμες, ο γραμματέας των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης με 37,2% , ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας με 36,2% , ο πρόεδρος της  ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος με 36,1% και ο πρόεδρος του ΣΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου με 30,2%.
Στο μεταξύ, ως το σημαντικότερο πρόβλημα των πολιτών αναδεικνύεται με ποσοστό 66,7% η οικονομική κρίση και ακολουθεί το Κυπριακό με 44,1%.
Πάντως, το το 55,4% εκτιμά ότι οι κινήσεις του κ. Αναστασιάδη είναι προς τη σωστή κατεύθυνση ως προς τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης.
Τέλος, στην πρόθεση ψήφου ο ΔΗΣΥ προηγείται με 22% έναντι 20,5% του ΑΚΕΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης