Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παυλόπουλος προς αρχηγούς: Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων - Διαβεβαιώσεις Τσίπρα ότι θα ξεπεραστεί η ανασφάλεια

Παυλόπουλος προς αρχηγούς: Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων - Διαβεβαιώσεις Τσίπρα ότι θα ξεπεραστεί η ανασφάλεια
Σε γεύμα εργασίας μετατράπηκε το γεύμα των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
(upd3)Άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι με αφορμή και την 41η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Καλωσορίζοντας τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι όλοι τους στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων παρά τις όποιες διαφορές τους.
«Αυτό σας το αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός», συνέχισε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος παρατήρησε ότι «αυτό σηματοδοτεί τη μεγάλη πορεία του Τόπου, αυτή την δύσκολη πορεία.
Αυτό άλλαξε την εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό και στο εξωτερικό».
Κλείνοντας, ο Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά για την ημέρα και τόνισε ότι «αυτή η συνάντησή μας τιμά και την ημέρα, αλλά έχει και τον συμβολισμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας».

Θεοδωράκης: Κανείς δεν θέλει ένα εκλογικό αιφνιδιασμό
Κανείς δεν θέλει έναν εκλογικό αιφνιδιασμό δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά το γεύμα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.
Ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε απόλυτα εφικτό τον στόχο για συμφωνία μέχρι τις 18 - 19 Αυγούστου.
Είναι μια κομβική στιγμή για τη χώρα.
Πρωτοφανής η σύμπνοια των βουλευτών, πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Η χώρα για να πορευθεί πρέπει να έχει κοινό βηματισμό για να σταθεροποιηθεί στην Ευρωζώνη, ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Πήραμε διαβεβαιώσεις από τον πρωθυπουργό ότι θα γίνει ότι είναι απαραίτητο για να φύγει η ανασφάλεια», τόνισε.

Γεννηματά: Μόνο ενωμένοι μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πορεία της Ελλάδας
Ενωτική παρουσιάστηκε η Φώφη Γεννηματά ενώπιον των εκπροσώπων του τύπου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς και τον πρόεδρο της δημοκρατίας.
« Στην επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας πρέπει όλοι μαζί να συμβάλουμε για να υπάρχει η δημοκρατία και αύριο» ανέφερε η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε.
«Μόνο μέσα από τη συνεργασία, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πορεία της χώρας.
Το μήνυμα είναι ένα. Όλοι μαζί χτίζουμε το αύριο, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, γιατί αν είμαστε χωρισμένοι γκρεμίζουμε ό,τι χτίσαμε χθες.
Σήμερα που κατέρρευσε μνημόνιο αντιμνημόνιο, θα πρέπει όλοι μαζί να ξεπεράσουμε την κρίση με συνεννόηση και κατανόηση».


Όπως μετέδιδε νωρίτερα το www.bankingnews.gr
Απών από το γεύμα που παραθέτει ο ΠτΔ στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, όπου είναι προφανές ότι θα συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές κατόπιν και των δύο ψηφοφοριών στη Βουλή όπου εγκρίθηκαν τα προαπαιτούμενα για τη συμφωνία,  είναι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Τον κ.Κουτσούμπα αντικαθιστά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης.
Σε σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρεται πως «στο γεύμα θα παρακαθίσουν o Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Επικεφαλής του Κόμματος «Το Ποτάμι» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, λόγω απουσίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο κ. Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος και η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κα Φώφη Γεννηματά».
Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος παρέστη στην εκδήλωση μνήμης για την κατάρρευση της δικτατορίας στο Πάρκο Ελευθερίας, την οποία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών.

Embedded image permalink

Πρώτη ενημέρωση: 10:56, Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης