Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΑNEΛ: Υπάρχουν λαοί που δεν συνθηκολογούν και δεν παραδίνονται ποτέ - Όλοι μαζί θα βγούμε από την κρίση

ΑNEΛ: Υπάρχουν λαοί που δεν συνθηκολογούν και δεν παραδίνονται ποτέ - Όλοι μαζί θα βγούμε από την κρίση
"Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βγούμε από την κρίση"
Η Ελλάδα καλείται να αποδείξει ότι υπάρχουν λαοί που μπορεί να συνθηκολογούν αλλά δεν παραδίδονται ποτέ, υποστηρίζει μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή την 41η επέτειο από την πτώση της δικτατορίας.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, σαράντα ένα χρόνια συμπληρώνονται από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, από την ημέρα εκείνη που έσπασαν τα δεσμά της επτάχρονης δικτατορίας και της αποκρουστικής καταπίεσης της ελευθερίας και των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.
Η 41η επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας, συνεχίζει η κ. Χρυσοβελώνη, βρίσκει τη χώρα μας σε μια κρίσιμη καμπή της Ιστορίας της.
«Σήμερα που οι σκληροπυρηνικοί κύκλοι της Γερμανίας πρωτοστατούντος του κ. Σόιμπλε επιδίωξαν και επιδιώκουν να αποτελέσει η χώρα μας παράδειγμα επιβολής της γερμανικής ηγεμονίας, η Ελλάδα καλείται να αποδείξει ότι υπάρχουν λαοί που μπορεί να συνθηκολογούν αλλά δεν παραδίδονται ποτέ» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
Πρέπει να πιστέψουμε, καταλήγει, ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βγούμε από την κρίση, να αποκτήσουμε, επιτέλους, την Πατρίδα που μας αξίζει, αφήνοντας πίσω μας τις κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν τη χώρα στη δεινή οικονομική κρίση την οποία βιώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης