Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αύριο με αφορμή την επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών αύριο με αφορμή την επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
Γεύμα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο
Άτυπο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 14:00 μετά το μεσημέρι με αφορμή και την 41η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Απών από το γεύμα που θα παραθέσει ο ΠτΔ στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, όπου είναι προφανές ότι θα συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές κατόπιν και των δύο ψηφοφοριών στη Βουλή όπου εγκρίθηκαν τα προαπαιτούμενα για τη συμφωνία, θα είναι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Τον κ.Κουτσούμπα θα αντικαταστήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παφίλης.
Σε σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρεται πως «στο γεύμα θα παρακαθίσουν o Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Επικεφαλής του Κόμματος «Το Ποτάμι» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, λόγω απουσίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο κ. Αθανάσιος Παφίλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος και η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κα Φώφη Γεννηματά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης