Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Ως πότε θα ανέχεστε την Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρο της Βουλής; To μνημόνιό σας χρειάζεται δουλειά

Θεοδωράκης σε Τσίπρα: Ως πότε θα ανέχεστε την Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρο της Βουλής; To μνημόνιό σας χρειάζεται δουλειά
H Ελλάδα δεν χρειάζεται μνημόνια, αλλά χρειάζεται βαθιές μεταρρυθμίσεις
(upd4)"Ως πότε θα ανέχεστε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρο της Βουλής;", είναι το ερώτημα που έθεσε ευθέως στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, λαμβάνοντας τον λόγο στη βουλή.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα πρέπει να περιοριστεί στα βουλευτικά της καθήκοντα, τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει πως πρέπει να φύγει και να αφήσει τη θέση της.
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πρέπει να σταματήσουν να βαφτίζουν την τεμπελιά ως αντιμνημονιακό αγώνα, δεν δίστασε να προειδοποιήσει ο κ. Θεοδωράκης, για να επισημάνει πως "το μνημόνιό σας θέλει πολλή δουλειά".
Εάν κάτι πρέπει να στεναχωρεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι χειρισμοί της κυβέρνησης, σημείωσε για να προσθέσει πως "η Ελλάδα δεν χρειάζεται μνημόνια, αλλά χρειάζεται βαθιές μεταρρυθμίσεις".
Η ελληνική κοινωνία δεν χρειάζεται άλλα ψέμματα, χρειάζεται αλήθειες, συμπλήρωσε, για να επισημάνει πως το ψέμμα δεν γεννά ελπίδα...
Τα μνημόνια δεν θα σώσουν τη χώρα, αλλά θα την σώσουν οι μεγάλες αλλαγές, εξήγησε.
Δεν νοείται βουλευτής να έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό, διεμήνυσε ο κ. Θεοδωράκης, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστική την αντίδραση της υπουργού (Νάντιας Βαλαβάνη) όταν έμαθε ότι η οικογένειά της έβγαλε 200.000 ευρώ στο εξωτερικό.
Η κοινωνία αγκομαχά και κάποιοι υπουργοί προσλαμβάνουν φίλους και στελέχη, κατήγγειλε επίσης.
Είμαστε μαζί σας στη μάχη για να σπάσουμε το τρίγωνο της διαπλοκής, δεσμεύθηκε ο κ. Θεοδωράκης, για να επισημάνει πως ο κίνδυνος χρεοκοπίας και Grexit είναι στα πάνω συρτάρια, περιμένουν τα λάθη μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης