Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρασκευόπουλος: Βρισκόμαστε μπροστά σε κατάσταση ανάγκης και καλούμαστε να επιλέξουμε το λιγότερο κακό πρόβλημα

Παρασκευόπουλος: Βρισκόμαστε μπροστά σε κατάσταση ανάγκης και καλούμαστε να επιλέξουμε το λιγότερο κακό πρόβλημα
Είναι σημαντική η αυτοπρόσωπη εξέταση του μάρτυρα
Η κυβέρνηση θα φέρει στη βουλή το νομοσχέδιο και για τα καθυστερούμενα δάνεια, εξήγησε, λαμβάνοντας τον λόγο, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ν. Παρασκευόπουλος.
Όπως εξήγησε ο υπουργός, η κυβέρνηση προσπάθησε να έχει μία διαφορετική πολιτική για την Πολιτική Δικονομία για να προσθέσει ωστόσο πως είναι σημαντική η αυτοπρόσωπη εξέταση του μάρτυρα.
Προσπαθήσαμε να επιμείνουμε στις θέσεις μας, αλλά δεν καταφέραμε να αλλάξουμε τις θέσεις των θεσμών, έσπευσε να παραδεχθεί ο κ. Παρασκευόπουλος.
Στις ρυθμίσεις του προαπαιτούμενου υπάρχουν και κάποιες προβληματικές, παραδέχθηκε επίσης, για να εξηγήσει ωστόσο πως "δεν μπορούν να μας καταλογίσουν μία αρνητική στάση επί του συνόλου".
Βρισκόμαστε μπροστά σε κατάσταση ανάγκης και καλούμαστε να επιλέξουμε το λιγότερο κακό πρόβλημα, εξήγησε ο υπουργός, για να προσθέσει πως "ο ίδιος έχει ήδη λάβει διαβεβαιώσεις από αρμόδια όργανα πως η χώρα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει από το Grexit".
Σε άλλο μέρος της εισήγησής του ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε πως "έχουμε περιθώριο διαπραγμάτευσης και χρόνο, καθώς η εφαρμογή του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας θα ξεκινήσει την 1/1/2016".
Διασφαλίζουμε τις στοιχειώδεις συνθήκες ώστε να προχωρήσουμε σε μία ανάπτυξη, εξήγησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης