Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας προς κυβέρνηση: Καταθέστε πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου ή παραιτηθείτε

Δένδιας προς κυβέρνηση: Καταθέστε πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου ή παραιτηθείτε
«Η πρόεδρος της Βουλής σας έφερε απολύτως προ των ευθυνών σας»
Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ο Νίκος Δένδιας μετά την τοποθέτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και πέταξε το γάντι στην κυβέρνηση.
Ο βουλευτής της ΝΔ έθεσε στον υπουργό δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο και κατ’ επέκταση στην κυβέρνηση το δίλημμα να παραιτηθούν ή, να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής.
"Η πρόεδρος της Βουλής σας έφερε απολύτως προ των ευθυνών σας, νομοθετείτε με ελεύθερη βούληση ή, όχι;" ρώτησε σε έντονο ύφος ο Δένδιας και συνέχισε σε υψηλούς τόνους.
"Αυτή τη στιγμή καταγγέλλεστε από την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κι εσείς και ο κ. Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση συνολικά ότι είστε κατά την καλύτερη των περιπτώσεων αντικείμενα - προτιμάτε υποκείμενα, όπως το προτιμάτε- εκβιασμού και κατά συνέπεια στερείστε ελευθέρας βουλήσεως, στη χειρότερη δε για εσάς πιθανότητα ότι είστε όργανα δανειστών.
Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να κάθεστε εκεί.
Ο μόνος τρόπος να συνεχίσει η κυβέρνηση να κάθεται στα κυβερνητικά έδρανα μετά την καταγγελία την ευθύτατη και σαφέστατη της Προέδρου της Βουλής είναι είτε να παραιτηθείτε όλοι στο σύνολό σας είτε να καταθέσετε αμέσως πρόταση μομφής κατά της κυρίας Κωνσταντοπούλου".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης