Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαμιμίκος (ΝΔ): Δεν τίθεται ζήτημα δεδηλωμένης για την κυβέρνηση – Δεν δίνουμε λευκή επιταγή

Παπαμιμίκος (ΝΔ): Δεν τίθεται ζήτημα δεδηλωμένης για την κυβέρνηση – Δεν δίνουμε λευκή επιταγή
«Η ΝΔ έχει πρόεδρο όπου μαζί με τους βουλευτές, αλλά και τα στελέχη της παράταξης θα κάνουμε το παν για βοηθήσουμε στη σωτηρία της πατρίδας μας»
Την εκτίμηση ότι δεν τίθεται ζήτημα δεδηλωμένης εξέφρασε ο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, στο πλαίσιο σύσκεψης με τους επικεφαλής των κομματικών οργανώσεων σε Μακεδονία και Θράκη.
Όπως εξήγησε το «γαλάζιο» στέλεχος, η στήριξη της ΝΔ προς την κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση, όσο και η συμφωνία που ήρθε στη Βουλή αποτελεί για το κόμμα του αυτονόητη επιλογή, ενώ επισήμανε ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και θα πρέπει να παραμείνει με κάθε τρόπο στο ευρώ.
Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τη στιγμή που επιβάλλονται σκληρά μέτρα εις βάρος των ανθρώπων της παραγωγής και του ιδιωτικού τομέα συνεχίζονται οι προσλήψεις στο Δημόσιο.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Παπαμιμίκος αποσαφήνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα δεδηλωμένης καθώς όταν έφερε το θέμα της συνταξιοδότησης, όπως και το πρώτο νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, έτυχε μεγάλης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
Κληθείς να σχολιάσει τις διεργασίες στο εσωτερικό της Ν.Δ., υποστήριξε ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει πρόεδρο, τον Βαγγέλη Μειμαράκη όπου μαζί με τους βουλευτές, αλλά και τα στελέχη της παράταξης θα κάνουμε το παν για βοηθήσουμε στη σωτηρία της πατρίδας μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης