Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος (υπ. Εθνικής Άμυνας): Να υπογραφεί το συντομότερο η συμφωνία – Ή θα μας στηρίξουν ή εκλογές

Καμμένος (υπ. Εθνικής Άμυνας): Να υπογραφεί το συντομότερο η συμφωνία – Ή θα μας στηρίξουν ή εκλογές
Πιθανό το ενδεχόμενο εκλογών τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Την θέση ότι πρέπει άμεσα να υπογραφεί η συμφωνία προκειμένου να μπει ένα τέλος στον εκβιασμό που υφίσταται η χώρα διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
«Παρόλο που η απόφαση πάρθηκε από έναν εκβιασμό, τα πράγματα αρχίζουν να ομαλοποιούνται» υπογράμμισε μιλώντας σε ΑΝΤ1 ο κ.Καμμένος.
«Αυτό που είπα στον Πρωθυπουργό είναι να υπογραφεί η συμφωνία το συντομότερο δυνατόν ώστε να φύγει η χώρα από την σφαίρα του εκβιασμού.
Πρέπει η Ελλάδα να μπει πάλι σε ένα ρυθμό ανάπτυξης.
Από κει και πέρα υπάρχουν δύο δρόμοι.
Ή θα αποφασίσουν να στηρίξουν την κυβέρνηση οι βουλευτές ή θα πάμε σε εκλογές» τόνισε ο κ.Καμμένος, αναφέροντας πως το ενδεχόμενο των εκλογών μπορεί να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προανήγγειλε συνέδριο του κόμματος του, τονίζοντας ότι «αυτά που ψηφίσαμε ήταν αντίθετα με αυτά για τα οποία εκλεχτήκαμε».
«Προτίμησα τη σύγκρουση με τη συνείδησή μου για να ψηφίσω αυτή τη συμφωνία» υπογράμμισε ο κ.Καμμένος, τονίζοντα όσον αφορά τη συνεργασία του με τον πρωθυπουργό ότι είναι «άψογη παρά το ότι προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους».
«Η κυβέρνηση θα έχει σωστό έργο αν έχει ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα» είπε ο κ. Καμμένος, επισημαίνοντας ότι «εάν η δραχμή θα ήταν λύση, θα τη συζήταγα».
Απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής ενότητας λέγοντας ότι «αυτή τη στιγμή θα συνεχίσουμε με κυβέρνηση μειοψηφίας, αφού επιμείνουν οι βουλευτές και μετά τη συμφωνία θα πάμε σε εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης