Τελευταία Νέα
Πολιτική

Juncker: Άκουσα το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία της ελληνικής Βουλής και μετά… κοιμήθηκα

tags :
Juncker: Άκουσα το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία της ελληνικής Βουλής και μετά… κοιμήθηκα
«Παρακολουθούσα την ελληνική τηλεόραση μέχρι τις 2.30 το πρωί»
Στο χθεσινοβραδινό θρίλερ της ελληνικής Βουλής αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν J.C. Juncker, o οποίος σήμερα βρίσκεται στην κυπριακή πρωτεύουσα.
«Παρακολουθούσα την ελληνική τηλεόραση μέχρι τις 2.30 το πρωί» τόνισε χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Λευκωσία.
«Δεν καταλάβαινα λέξη, αλλά ορισμένες φορές άκουγα το όνομα μου. Δεν ήξερα τι έλεγαν, αλλά περίμενα το αποτέλεσμα» εξήγησε γλαφυρά.
«Ο συνάδελφος μου έστειλε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αμέσως με μήνυμα στο κινητό και μετά αποκοιμήθηκα» κατέληξε ο πρόεδρος της Κομισιόν.
Όσον αφορά το πρόγραμμα γέφυρα των 7 δισ. ευρώ, ο J.C. Juncker επιβεβαίωσε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης έχουν καταλήξει σε κατ’ αρχήν συμφωνία.
«Πιστεύω ότι η συμφωνία με την Ελλάδα θα οδηγήσει στα αναμενόμενα αποτελέσματα, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστεί το συνολικό πρόγραμμα» πρόσθεσε ο κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος.
Αυτό. συμπλήρωσε, δεν έχει να κάνει με τον κ. Τσίπρα, ή την παρούσα κυβέρνηση, ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει να κάνει με την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης