Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Ο λαός θα πληρώσει το μνημόνιο Τσίπρα - Είπατε ψέμματα στον λαό

Κουτσούμπας: Ο λαός θα πληρώσει το μνημόνιο Τσίπρα - Είπατε ψέμματα στον λαό
Για όλους έρχεται κάποια στιγμή η ώρα της αλήθειας κύριε Τσίπρα...
Ο λαός θα πληρώσει το μνημόνιο Τσίπρα, κατήγγειλε από το βήμα της βουλής ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Το παραμύθι της σκληρής διαπραγμάτευσης τελείωσε και τα νταούλια δεν βαράνε στην ΕΕ, τόνισε, ενώ απευθυνόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε χαρακτηριστικά πως "για όλους έρχεται κάποια στιγμή η ώρα της αλήθειας κ. Τσίπρα.
Από τα λεφτά υπάρχουν φτάσαμε στο μνημόνιο 1, το 2012 στο μνημόνιο 2 και σήμερα το 2015 στο μνημόνιο 3, κατήγγειλε επίσης ο κ. Κουτσούμπας, για να τονίσει επίσης πως "μια μέρα μετά το δημοψήφισμα βρεθήκατε αγκαλιά με τους υποστηρικτές του ναι.
Παραμυθιάσατε μεγάλο μέρος του λαού για να σας ενισχύσει στην κάλπη και δεν προετοιμάσατε καμία εναλλακτική λύση, διεμήνυσε ο κ. Κουτσούμπας, κλιμακώνοντας την επίθεσή του σε βάρος της κυβέρνησης.
Όλοι προβάλλουν το φόβητρο της χρεοκοπίας για να δεχτεί ο λαός μία συμφωνία εύθραυστη, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, για να προσθέσει πως ο λαός οδηγείται στη χρεοκοπία, πληρώνοντας ένα κρατικό χρέος που δεν δημιούργησε.
Ο κ. Κουτσούμπας προειδοποίησε πως θα γίνει ξεζούμισμα των εργαζομένων, καταγγέλλοντας πως την ίδια ώρα οι εφοπλιστές συνεχίζουν να πληρώνουν φόρο τα ναύλα λίγων ημερών.
Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε μύθο την περιβόητη και δικαιότερη κατανομή των βαρών.
"Λέτε στον αγρότη, τον συνταξιούχο να ξεχάσει τα παλιά μέτρα και βάζετε νέα... Αύξηση φοροαφαίμαξης, κατάργηση κυριακάτικης αργίας, φόροι στους αγρότες, ανεξάρτητο ταμείο με περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας", τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης