Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: H κυβέρνηση πρόδωσε τον λαό - Εθνική ταπείνωση η συμφωνία

Μιχαλολιάκος: H κυβέρνηση πρόδωσε τον λαό - Εθνική ταπείνωση η συμφωνία
Ο ΦΠΑ είναι ένας έμμεσος φόρος, ένας καπιταλιστικός φόρος σύντροφοι της αριστεράς και έχει σημασία για τον φτωχό λαό
Να αποχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση γιατί πρόδωσε τον ελληνικό λαό ζήτησε, μιλώντας στη βουλή, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος.
Ο ΦΠΑ είναι ένας έμμεσος φόρος, ένας καπιταλιστικός φόρος σύντροφοι της αριστεράς και έχει σημασία για τον φτωχό λαό, κατήγγειλε ο κ. Μιχαλολιάκος, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.
Όπως τόνισε "ο μόχθος των αγροτών για 3000 χρόνια αποτελούσε την ψυχή του έθνους και η κυβέρνηση πλέον τους θεωρεί businessmen.
Η ΕΕ δεν ήθελε αγρότες και κτηνοτρόφους, τους ήθελε πρόωρα συνταξιοδοτημένους και τώρα μας ψέγει για τις πρόωρες συντάξεις".
Η σημερινή διαδικασία είναι υποτιμητική για το κοινοβούλιο της χώρας, αφού γίνεται κατά παραγγελία των εμπόρων των εθνών, τόνισε επίσης, για να επαναλάβει πως η ελληνική κυβέρνηση πρόδωσε τον ελληνικό λαό.
Ο ελληνικός λαός αποφάσισε "όχι" και μετά η κυβέρνηση το μετέτρεψε σε "ναι" με μία πρόταση πολύ χειρότερη από αυτή του Juncker, σημείωσε, για να επισημάνει στη συνέχεια πως κανείς δεν έχει καταλάβει πώς αντιστράφηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος σε πέντε μέρες.
Η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να είχε αποχωρήσει όταν είπαν για το ίδρυμα που θα ήταν στο Λουξεμβούργο, διεμήνυσε, για να προσθέσει πως "τελικά αυτό το ίδρυμα θα είναι στην Αθήνα και θα έχει τη ΔΕΗ, τα λιμάνια τους υδρογονάνθρακες.
Είμαστε μια χώρα υπό κατοχή".
Το μνημόνιο δεν θα είναι μόνο αριστερό, αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σημείωσε, σε άλλο σημείο της ομιλίας του.
Στη συνέχεια ο κ. Μιχαλολιάκος κατήγγειλε εκ νέου πως σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό δεν προβάλλεται το τρίτο κόμμα.
Ποτέ δεν συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΚΤ και δεν αποφάσισαν τα 2/3 του για το κόψιμο του ELA και δεν την καταγγείλαμε, τόνισε επίσης, αναφερόμενος στη δεινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του ελληνικού λαού στις ουρές των ΑΤΜ, πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης