Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων – Ξουλίδου (ΑΝΕΛ): Δεν ψηφίζω τη συμφωνία

Συνεδριάζει η ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων – Ξουλίδου (ΑΝΕΛ): Δεν ψηφίζω τη συμφωνία
Η κυβέρνηση δεν πέφτει υπογράμμισε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Η συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία είναι σε εξέλιξη από τις 08:30 το πρωί.
Κατόπιν της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για «ενημέρωση και συζήτηση επί της συμφωνίας».
Προσερχόμενη στην Κοινοβουλευτική Oμάδα των ΑΝΕΛ η βουλευτής του κόμματος Σταυρούλα Ξουλίδου ξεκαθάρισε πως  «το "όχι" που υποστήριζα την πρώτη φορά ισχύει και σήμερα».
«Αυτά που έρχονται τώρα είναι πολύ παραπάνω από αυτά που έχουν συμφωνηθεί.
Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις "κόκκινες" γραμμές που τουλάχιστον και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχαν συμφωνήσει και οι άλλοι αρχηγοί των κομμάτων» τόνισε η κα. Ξουλίδου.
Στο ερώτημα αν θα παραμείνουν στην κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ εφόσον δεν ψηφίσουν τα μέτρα απάντησε: «Οι βουλευτές βούλονται, δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας, μπορούν να περάσουν από τα άλλα κόμματα τα μέτρα, όμως η κυβέρνηση δεν πέφτει».
Από την πλευρά του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Ν.Νικολόπουλος εξέφρασε τη στήριξη του στον πρωθυπουργό αναφέροντας πως «χρειάζεται η στήριξη και η εμπιστοσύνη προς τον πρωθυπουργό για να αποφύγουμε τα χειρότερα και τα δυσκολότερα».
«Το δίλημμα είναι: δραπέτης ή εδώ στα δύσκολα;
Συνειδητά μπήκαμε στην κυβέρνηση για να βοηθήσουμε» τόνισε ο κ.Νικολόπουλος ενώ η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά τόνισε ότι «είμαστε έτοιμοι για όλα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης