Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Καραμανλής: Από Σεπτέμβριο οι διαδικασίες διαδοχής στη ΝΔ, εάν διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη

Κ. Καραμανλής: Από Σεπτέμβριο οι διαδικασίες διαδοχής στη ΝΔ, εάν διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη
Οι επόμενοι μήνες κρίσιμοι
«Ναι» στο πάγωμα των εσωτερικών διαδικασιών για τη διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία μέχρι νεωτέρας, φέρεται να λέει ο πρώην πρωθυπουργός, Κων. Καραμανλής, σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής".
«Αν διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και επιστρέψει η ομαλότητα στη χώρα, τότε μπορεί να ξεκινήσουν οι διαδικασίες από τον Σεπτέμβριο. Αν όχι, από τον Νοέμβριο και βλέπουμε», σημειώνουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφτηκαν τον κ. Καραμανλή, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες εξελίξεις περί συμφωνίας ή εξόδου της χώρας από το ευρώ και την Ευρωζώνη.
Μάλιστα, όπως σημειώνουν, ουδείς στη Συγγρού ή την Παναγή Κυριακού πιστεύει ότι τα προβλήματα θα λυθούν «διά μαγείας» με την υπογραφή της συμφωνίας. Συμπληρώνουν δε, πως όλοι, συμπεριλαμβανομένου του κ. Καραμανλή, εκτιμούν ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι και ως εκ τούτου απαιτείται συγκρότηση, υπευθυνότητα και εγρήγορση.
Πάντως, ο πρώην πρωθυπουργός εκτιμά ότι θα είναι λάθος να επιχειρηθεί η αλλαγή σελίδας πριν ξεκαθαρίσει το πολιτικό και κυρίως το εθνικό τοπίο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης