Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: O κατήφορος δεν έχει πάτο - Η κυβέρνηση φέρνει σκληρά μέτρα και εμπαίζει τον λαό

Κουτσούμπας: O κατήφορος δεν έχει πάτο - Η κυβέρνηση φέρνει σκληρά μέτρα και εμπαίζει τον λαό
Οι ψηφοφόροι του "ναι" και του "όχι" εκβιάστηκα
(upd3)Η κυβέρνηση φορτώνει στον λαό το νέο δάνειο και σκληρά μέτρα, κατήγγειλε από το βήμα της βουλής ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημ. Κουτσούμπας.
Όπως τόνισε, η κυβέρνηση άφησε τον λαό απροετοίμαστο στους εκβιασμούς της Ε.Ε. για να εξηγήσει στη συνέχεια πως για την οριστική έξοδο από την κρίση απαιτείται προετοιμασία του λαού και καθαρές κουβέντες.
Μνημόνιο τρία και Grexit είναι εξίσου κακές επιλογές, σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας, για να προσθέσει πως οι ψηφοφόροι του "ναι" και του "όχι" εκβιάστηκαν.
Είχατε στόχο να εξαπατήσετε, να υφαρπάξετε το "όχι" του λαού, κατήγγειλε ο κ. Κουτσούμπας, για να επισημάνει πως θα προκύψουν νέα μνημόνια με νέα βάρβαρα μέτρα.
Όπως πρόσθεσε, είναι χειρότερα από την πρόταση Juncker τα ελληνικά μέτρα.
Θα φέρετε ένα μνημόνιο, πιθανώς χειρότερο από τα προηγούμενα, σημείωσε, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, σημειώνοντας μάλιστα πως "είναι οπαδοί του πολιτικού αμοραλισμού, του οπορτουνισμού".
Ο κατήφορος δεν έχει πάτο, προειδοποίησε ο κ. Κουτσούμπας, για να επισημάνει πως η κυβέρνηση πρέπει να εμπαίζει τον ελληνικό λαό, γιατί βαδίζει στα χνάρια του παλαιού πολιτικού κατεστημένου.
Ορισμένοι κύκλοι χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως πειραματόζωο για την μεταμόρφωση της Ευρώπης, τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης