Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μάρδας (αναπ. ΥΠΟΙΚ): Καλύτερα μια κακή συμφωνία από μη συμφωνία – Κανονικά μισθοί, συντάξεις

Μάρδας (αναπ. ΥΠΟΙΚ): Καλύτερα μια κακή συμφωνία από μη συμφωνία – Κανονικά μισθοί, συντάξεις
Πήγαν καλά τα έσοδα των φόρων μέσω του web banking υποστήριξε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ
Την άποψη ότι είναι καλύτερο να επιτευχθεί μια κακή συμφωνία με τους θεσμούς από το μην υπάρξει καθόλου συμφωνία εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δ. Μάρδας.
«Είμαι αισιόδοξος, και θεωρώ ότι έστω και μια κακή συμφωνία θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα από ένα καθεστώς μη συμφωνίας» τόνισε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Μάρδας, ο οποίος τόνισε επεσήμανε ότι αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει ένα καθεστώς που θα εισάγει σταθερότητα στη χώρα.
Επιπλέον, ο κ.Μάρδας διαβεβαίωσε ότι θα πληρωθούν κανονικά οι μισθοί και οι συντάξεις του δημοσίου, αναφέροντας ότι πήγαν καλά τα έσοδα φόρων μέσω του web Banking.
Αναφερόμενος στη μάχη της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ανέλαβε μία χώρα που θα πτώχευε στις 24 Φλεβάρη και κατάφερε να την κρατήσοει όρθια μέχρι τώρα.
Σε ερώτηση τι θα γίνει με τους τόκους που εμφανίζονται σε λογαριασμούς καρτών τραπεζών και δεν μπορούν να πληρωθούν από τους κατόχους, καθώς είναι κλειστές οι τράπεζες, ο κ. Μάρδας απάντησε ότι θα γίνει προσπάθεια να λυθούν όλα με την επόμενη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, προσθέτοντας ότι από λογιστικής πλευράς μπορούν όλα να λυθούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης