Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας επιδιώκει συμφωνία πριν την Κυριακή - Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών όταν οριστικοποιηθεί η κατάσταση

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας επιδιώκει συμφωνία πριν την Κυριακή - Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών όταν οριστικοποιηθεί η κατάσταση
Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ
Την ανάγκη να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ και την καρδιά της Ευρώπης εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα.
Είναι σημαντικό να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη, τόνισε, για να προσθέσει πως είναι σημαντικό ότι όσα αποφασίσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπηρετούνται από την κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός προσπαθεί για συμφωνία πριν την Κυριακή, γνωστοποίησε ο κ. Θεοδωράκης, για να επισημάνει πως συμβούλιο πολιτικών αρχηγών θα συγκληθεί όταν η κατάσταση οριστικοποιηθεί.
Υπάρχουν διαφορές, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, για να προσθέσει πως αύριο το μεσημέρι θα υπάρχει μία νέα ανταλλαγή απόψεων.
Πρέπει να πείσουμε ορισμένους συντηρητικούς κύκλους στην Ευρώπη, ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρώπη, διεμήνυσε, για να επαναλάβει πως "πρέπει να μείνουμε στην καρδιά της Ευρώπης".

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης