Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναστασιάδης (πρόεδρος Κύπρου): Προς το συμφέρον όλων μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία για την Ελλάδα

Αναστασιάδης (πρόεδρος Κύπρου): Προς το συμφέρον όλων μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία για την Ελλάδα
Θα πρέπει με συλλογικότητα και σύνεση να εργαστούμε όλοι προς αυτήν την κατεύθυνση τόνισε ο πρόεδρος της Κύπρου
Την θέση ότι είναι προς το συμφέρον όλων να υπάρξει μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία για την Ελλάδα διατύπωσε ο πρόεδρος της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδης.
«Η επίτευξη συμφωνίας που θα διασφαλίζει την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη είναι προς το συμφέρον όλων και θα πρέπει με συλλογικότητα και σύνεση όλοι να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ.Αναστασιάδης.
Όπως είπε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε την ανάγκη άμεσης έναρξης διαλόγου ανάμεσα στην Ελλάδα και τους θεσμούς που να οδηγήσει, το συντομότερο, σε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία που θα είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας, του ελληνικού λαού και της Ευρώπης στο σύνολό της.
Ο κ. Αναστασιάδης υποστήριξε τη θέση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα «για την ανάγκη εξέτασης του θέματος της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, την ανάγκη να ληφθεί υπ' όψιν η ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα, καθώς και τη σημασία όπως η Ελλάδα λάβει, σύμφωνα και με τις εξαγγελίες του ιδίου του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean Claude Juncker, κεφάλαια που δικαιούται ούτως ώστε να μπορέσουν να γίνουν επενδύσεις που θα επαναφέρουν την ανάπτυξη στη χώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης