Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναμένεται τηλεοπτική παρέμβαση του Κ. Καραμανλή υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

Αναμένεται τηλεοπτική παρέμβαση του Κ. Καραμανλή υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα
Ήδη σε παρέμβασή του αμέσως μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, έκανε λόγο για «άφρονες επιλογές»
Ηχηρή παρέμβαση στα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών αναμένεται από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σήμερα τηλεοπτική παρέμβαση υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα.
Ήδη σε παρέμβασή του αμέσως μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, έκανε λόγο για «άφρονες επιλογές» που οδηγούν την Ελλάδα σε περιπέτειες, ενώ τόνισε ότι το ερώτημα θα έπρεπε να είναι η παραμονή ή όχι στο ευρώ.
Συγκεκριμένα ο Κ. Καραμανλής είχε τονίσει σε δήλωσή του:
«Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες».
Σύμφωνα με πληροφορίες, κοινό αίτημα των γαλάζιων βουλευτών προς τον Κ. Καραμανλή είναι να πάρει το λόγο στη Βουλή κάτι που εν τέλει δεν έγινε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης