Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Διαψεύδει διαρροές για κλειστές τράπεζες αύριο Δευτέρα – «Βρόμικος πόλεμος» κατά της κυβέρνησης

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Διαψεύδει διαρροές για κλειστές τράπεζες αύριο Δευτέρα – «Βρόμικος πόλεμος» κατά της κυβέρνησης
Δεν διαθέτει λογαριασμό στο twitter ο Ν. Βούτσης
(upd) «Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης δεν διαθέτει λογαριασμό στο twitter», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.
«Ως εκ τούτου, ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί, στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο με τα στοιχεία του Υπουργού Εσωτερικών και διαδίδει το κλείσιμο των Τραπεζών, είναι ένας ψεύτικος λογαριασμός», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.
Ο Υπουργός Εσωτερικών «αποδίδει τη συγκεκριμένη ενέργεια στον βρώμικο πόλεμο και τα επικίνδυνα παιχνίδια ορισμένων συμφερόντων, που στόχο έχουν να σπείρουν τον πανικό στους Έλληνες πολίτες και να καταστρέψουν την ομαλή λειτουργία του τραπεζικού συστήματος».
Για το λόγο αυτό, καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου, ζήτησε την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Κατηγορηματικά διαψεύδει με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης δήλωση που του αποδίδεται μέσω του twitter, για τις προθέσεις της κυβέρνησης ως προς τη λειτουργία των τραπεζών αύριο Δευτέρα 28 Ιουνίου 2015.
Το σχόλιο έκανε λόγο για κλειστές τράπεζες αύριο.
Ο υπουργός Εσωτερικών τονίζει ότι πρόκειται για βρόμικο πόλεμο ενάντια στην κυβέρνηση τις κρίσιμες αυτές ώρες και ήδη η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

(Πρώτη ενημέρωση 17:37, Κυριακή 28 Ιουνίου 2015)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης