Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εξοργισμένος ο Ν. Παππάς από τις προσωπικές βολές Θεοδωράκη για «παιδική εκδρομή» στις Βρυξέλλες

Εξοργισμένος ο Ν. Παππάς από τις προσωπικές βολές Θεοδωράκη για «παιδική εκδρομή» στις Βρυξέλλες
Η κυβέρνηση δεν έλαβε εντολή ρήξης, αλλά διαπραγμάτευσης , όμως το τελεσίγραφο των δανειστών προς την κυβέρνηση ήταν σαφές

Φανερά ενοχλημένος από την τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη ότι η «ελληνική αντιπροσωπία που πήγε στις Βρυξέλλες για τη διαπραγμάτευση ήταν «παιδική εκδρομή» ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παπάς.
Ο υπουργός σε έντονο ύφος επέκρινε τον πρόεδρο του Ποταμιού για τις αστήρικτες, όπως υποστήριξε, δηλώσεις του απέναντι στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες εξελίχθηκαν σε προσωπικές βολές.
Με την παρουσία του στο βήμα, ο Ν. Παππάς θέλησε να διευκρινίσει και να καταστήσει σαφές στο κοινοβούλιο, ότι «η ελληνική πλευρά έκανε ότι ήταν εφικτό για να επιτύχει μια συμφωνία επωφελή για τον ελληνικό λαό» όμως όπως τόνισε «κατατέθηκε ένα κείμενο ως βάση συζήτησης και μέσα σε δύο 24ωρα ανατράπηκε. Και μέσα σε τρία 24ωρα έγινε τελεσίγραφο» υπογράμμισε.
«Η κυβέρνηση δεν έλαβε εντολή ρήξης, αλλά διαπραγμάτευσης , όμως το τελεσίγραφο των δανειστών προς την κυβέρνηση ήταν σαφές» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης