Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Δεν διαπραγματευτήκατε στην Ευρώπη - Πήγατε χωρίς χαρτιά, προτάσεις και σχέδιο

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Δεν διαπραγματευτήκατε στην Ευρώπη - Πήγατε χωρίς χαρτιά, προτάσεις και σχέδιο
"Ζούσατε πάντα από τη μισθοδοσία του κόμματος"
«Δεν διαπραγματευτήκατε στην Ευρώπη», πήγατε χωρίς χαρτιά, προτάσεις και σχέδιο, μια σχολική εκδρομή κάνατε», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο ίδιος ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, τους καταλόγισε ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να γίνουν κυβερνητικοί υπάλληλοι, ενώ σημείωσε ότι «όλες οι κινήσεις της κυβέρνησης μαρτυρούν ότι το μόνο που σαν ενδιαφέρει είναι το κόμμα και η παρέα σας».
"Ήσασταν κομματικοί υπάλληλοι που φιλοδοξούσατε να γίνεται κυβερνητικοί υπάλληλοι", είπε χαρακτηριστικά.
Τα αίματα άναψαν και ακούστηκαν φωνές τη στιγμή που ο κ. Θεοδωράκης απευθυνόμενος σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είπε «φοβάμαι ότι ουδόλως ενδιαφέρουν όλα όσα σας επισημαίνω, γιατί δεν ζούσατε ποτέ από την εργασία σας, τα χέρια σας, αλλά ζούσατε πάντα από τη μισθοδοσία του κόμματος».
Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες που σημειώθηκαν, όπως του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντά που φώναζε, τον Προεδρεύων Αλ. Μητρόπουλου που ζητούσε να σταματήσουν οι προσωπικές αναφορές, ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι  οι επικριτικές δηλώσεις του προς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορούν όλους.
Ωστόσο, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με «πληρωμένους κονδυλοφόρους» λέει «βρωμιές» για το Ποτάμι.
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, "ο τρόπος του όχι, όχι, όχι, δεν είναι πολιτική".
Έκανε αναφορά στον Τσίπρα και τις επιλογές του, ενώ ζήτησε να αποσυρθεί η επιλογή του δημοψηφίσματος προς τις προτάσεις των Θεσμών και να τεθεί σε δημοψήφισμα η δική τους πρόταση.
Χαρακτηριστική ήταν και η φράση του «η Ελλάδα μπορεί να κινηθεί και χωρίς μνημόνιο, οι επιλογές είναι εκεί έξω φωνάζουν και εσείς τις προσπερνάτε».
Ο κ. Θεοδωράκης, μεταξύ άλλων, είπε «ναι στην αλήθεια, στις μεταρρυθμίσεις», και «όχι στην ύφεση στα τριτοκοσμικά πειράματα».
Και κατέληξε  λέγοντας πως «η Ελλάδα έχει προορισμό να ζήσει... και θα ζήσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης