Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (υπ. Επικρατείας): Τίποτα δεν σταματά το δημοψήφισμα – Καμία πλευρά δεν θα το τραβήξει στα άκρα

Παππάς (υπ. Επικρατείας): Τίποτα δεν σταματά το δημοψήφισμα – Καμία πλευρά δεν θα το τραβήξει στα άκρα
Ήταν τόσο σκληροί απέναντι μας οι δανειστές που συμπόνεσα και τους προηγούμενους φέρεται να δήλωσε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει το δημοψήφισμα φέρεται να διατύπωσε σε συζήτηση του στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς, ο οποίος τόνισε ότι καλό θα ήταν «να μας καλέσουν να συνεχίσουμε τις συζητήσεις».
Όπως είπε ο κ.Παππάς, η διακοπή των διαπραγματεύσεων θα αποτελέσει μονομερής ενέργεια, «όπως μονομερής ενέργεια θα είναι αν σταματήσει η χρηματοδότηση μέσω του ΕLA».
Ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε πως η κυβέρνηση κάνει σοβαρές προσπάθειες, ενώ για το κλίμα των διαπραγματεύσεων τόνισε ότι δεν βλέπει καμία πλευρά διατεθειμένη να το τραβήξει μέχρι τα άκρα.
Ερωτηθείς για το τι συμβεί μετά από ένα «ναι» στο δημοψήφισμα ο κ.Παππάς, είπε πως «την επόμενη μέρα υπάρχει μόνο το κακό σενάριο και η βεβαιότητα της καταστροφής, ενώ με το "όχι" θα ανοίξουν όλα τα χαρτιά και να βρεθούμε στη μέση του δρόμου»
«Στις διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές ανοίγουν τα χαρτιά τους στο τέλος» είπε ο κ.Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στη στάση των δανειστών.
«Ήταν τόσο σκληροί απέναντί μας που συμπόνεσα και τους προηγούμενους, γιατί σε αυτούς υποθέτω θα κάνανε τα ίδια...» υπογράμμισε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης