Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος (ΑΝΕΛ): Δεν έχουμε πάρει εντολή ούτε για ρήξη ούτε για εκλογές – Θα δώσουμε τη μάχη μέσα στο ευρώ

Δ. Καμμένος (ΑΝΕΛ): Δεν έχουμε πάρει εντολή ούτε για ρήξη ούτε για εκλογές – Θα δώσουμε τη μάχη μέσα στο ευρώ
Η αντιπολίτευση πήγε στις Βρυξέλλες και ζήτησε πραξικόπημα υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν έχει πάρει εντολή ούτε για ρήξη ούτε για εκλογές και ότι θα δώσει τη μάχη με τους δανειστές μέσα στην Ευρωζώνη διατύπωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δ. Καμμένος λίγο πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.
«Την  Τρίτη είχαμε πάλι ΚΟ η οποία διήρκησε πάνω από δυο ώρες, υπήρξε ένταση, υπήρξαν πάρα πολλές απόψεις, αναλύσαμε τα πάντα και αποφασίσαμε από κοινού με τον πρόεδρο ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια σαφής δήλωση για την διαχείριση του χρέους, για την αναδιάρθρωση.
Εμείς περιμένουμε σήμερα από τον πρόεδρο να μας δώσει πληροφόρηση, την οποία έχει από την παρουσία του στο συμβούλιο των υπουργών Άμυνας αλλά και από τον πρωθυπουργό μας, για τι έγινε, τι πρέπει να κάνουμε, ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις, ποιες είναι οι αντιδράσεις των ξένων.
Να μάθουμε και εμείς από πρώτο χέρι τις τελευταίες εξελίξεις» υπογράμμισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Καμμένος.
Όπως είπε η κυβέρνηση έχει λάβει σαφή εντολή για παραμονή στο ευρώ.
«Καμία εντολή δεν έχουμε πάρει ούτε για νέες εκλογές τώρα, εκτός βεβαίως αν υπάρχει τεράστια ανάγκη ή περαιτέρω προσβολή του ίδιου του πρωθυπουργού μας και το αποφασίσει ο ίδιος βέβαια όχι εμείς.
Δεν έχουμε πάρει εντολή για ρήξη θα δώσουμε τη μάχη μέσα στο ευρώ και περιμένουμε τα νέα και θα αποφασίσουμε» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Όσον αφορά το κρίσιμο ζήτημα της αύξησης του ΦΠΑ στο 23% για τα νησιά ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι αυτό θα είναι καταστροφικό για την Ελλάδα.
«Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας κάνουν ακόμα πιο φτωχούς από ότι μας έχουν κάνει.
Η παράνοια είναι πως περιμένουν να πληρωθούν, αυτό δίνει και την απάντηση αυτόματα ότι δεν θέλουν να πληρωθούν.
Ο σκοπός τους είναι κάποιος άλλος» υπογράμμισε ο κ.Καμμένος, ο οποίος ερωτηθείς αν θα περάσουν τα νέα μέτρα από τη Βουλή, υποστήριξε πως αρκετά από αυτά έχουν ξεπεράσει τα όρια της εντολής που έδωσε ο ελληνικός λαός.
Πάντως ο κ.Καμμένος έβαλε και κατά της αντιπολίτευσης.
«Θα ήθελα να στηλιτεύσω την στάση της Αντιπολίτευσης η οποία πήγε σύσσωμη στις Βρυξέλλες εν μέσω των σκληρότερων διαπραγματεύσεων που έχει κάνει ποτέ αυτή η πατρίδα και ζήτησε να γίνει «πραξικόπημα».
Δηλαδή ζήτησαν αλλαγή κυβέρνησης εκτός Ελλάδος σαν να έχουμε χούντα στην Ελλάδα και να κάνουμε κυβέρνηση του βουνού, «κυβέρνηση του βουνού των Βρυξελλών» για να αλλάξουμε την κυβέρνηση στην Ελλάδα με τεχνοκράτες τύπου Παπαδήμου.
Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα και καταδεικνύει ότι η Αντιπολίτευση σύσσωμη έχει χάσει τον έλεγχο» είπε ο κ.Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης