Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαράζ συσκέψεων στο Μαξίμου - Στο επίκεντρο οι αντιδράσεις στη διαφαινόμενη συμφωνία

Μπαράζ συσκέψεων στο Μαξίμου - Στο επίκεντρο οι αντιδράσεις στη διαφαινόμενη συμφωνία
Η παρουσία Βούτση στο Μαξίμου κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς είναι παλιός κοινοβουλευτικός και καλός γνώστης των διαδικασιών
(upd)Mπαράζ συσκέψεων, υπό τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, στη σκιά των αντιδράσεων που διατυπώνονται στο εσωτερικό της κυβέρνησης απέναντι στη διαφαινόμενη συμφωνία με τους δανειστές.
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου έχουν περάσει οι κ. κ. Ν. Βούτσης, Π. Σκουρλέτης, Τ. Κορωνάκης, Αλ. Φλαμπουράρης.
Νωρίτερα στο Μαξίμου βρέθηκαν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, καθώς και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς.
Κατά τις πληροφορίες στο επίκεντρο των συσκέψεων, υπό τον Αλ. Τσίπρα, τίθενται οι αντιδράσεις που έχουν ήδη αρχίσει να σημειώνονται στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και γενικότερα η στάση που αναμένεται να τηρήσει απέναντι στη συμφωνία ο έτερος κυβερνητικός εταίρος, οι ΑΝΕΛ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσία του Ν. Βούτση στο Μαξίμου κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς ως παλιός κοινοβουλευτικός και καλός γνώστης των διαδικασιών, γνωρίζει από πρώτο χέρι τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος επέστρεψε το μεσημέρι από τις Βρυξέλλες, την Τετάρτη θα ενημερώσει την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος για τις εξελίξεις στο θέμα των διαπραγματεύσεων.

(Πρώτη ενημέρωση: Τρίτη 23 Ιουνίου, ώρα 18:38)

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης